Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 15. 11. 2022.

| Politika

Branislav Jovanović: Prvi put se plašim za svoj život

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Branislav Jovanović
Odbornik koalicije “Niš moj grad” rekao je da poziv koji je primio nije bio preteći; foto: JV / Lana Stanisavljević

Nakon što je objavio da će u javnost izaći sa dokazima koji povezuju niške političare i građevinsku mafiju, odbornik koalicije "Niš, moj grad" Branislav Jovanović je na sednici Skupštine Grada rekao da strahuje za svoju bezbednost jer je kasno sinoć dobio poziv da o tome ne govori.

Odbornik kaže da poziv koji je primio nije bio preteći, ali da mu je na civilizovan način poručeno da se ne bavi ovom temom više. Kako je naveo, došlo je vreme da on počne da priča o njihovim stanovima jer su započeli otvoreni rat sa njim.

Plašim se za svoju bezbednost po prvi put jer je ozbiljna ekipa u pitanju. Prvi put se osvrćem kada uđem u ulaz zgrade. Osigurao sam kuću i svake noći se plašim da će neko auto da mi upali, ali ići ću do kraja, jer su otvorili rat sa mnom - rekao je Bane Jovanović.

Sukob koji je nastao, prema Jovanovićevim rečima, jer u svom posedu ima rešenja o rušenju određenih objekata koji se ne sprovode jer neko iz Beograda to stopira i dodao da svi građevinski inspektori koji ne rade po zakonu moraju biti sankcionisani.

Ako je jedan objekat izgrađen ili dograđen bez upotrebne dozvole, mora da se sruši, to kaže zakon. Objekat o kome se radi nalazi se u Ulici Sestre Baković broj 1, a stan je 13. Ako se već bore protiv građevinske mafije to mora odmah da se prijavi. Mi smo tražili da se to sankcioniše i sruši jer je zakon isti za sve. Pričamo o stanu od 167 kvadrata. Kako jedan mlad čovek može da obezbedi sebi to, ja pitam odakle mu pare? - rekao je Jovanović.

Na pitanje da li je ovaj slučaj prijavio policiji, Branislav Jovanović kaže da nije, ali je pozvao institucije da rade svoj posao, jer iako postoji dobra volja, nefunkcionalnost službi je suštinski problem Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    20:31 // 17. 11. 2022.

    Rekonstr. hale,izgradnja stadiona,bulevari,kruz. tokovi...covek Koji je preporodio Nis strepi za goli zivot!Jel'mi to zivimo u ludnici!?

  • Đorđe Grujičić

    10:55 // 16. 11. 2022.

    Ceo kej će da bude pod dalekovodom da ne bi išao 200 m preko prilaza Brzom Brodu? Baš im frka od bilo kakvog protesta!

  • Goran

    09:56 // 16. 11. 2022.

    Građevinska "mafija" postavlja veliki dalekovod na keju kod toplane ovo je prevršilo svaku meru

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: