Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:16, 7. 9. 2020.

| Politika

Bratimir Vasiljević otvara poslaničku kancelariju u Opštini Pantelej

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
bata vasiljević
Vasiljević ostaje u Opštini Pantelej, ali samo kancelarijom; Foto: M. Z.

Građani koji žele da razgovaraju sa narodnim poslanikom Srpske napredne stranke Bratimirom Vasiljević mogu da zakažu prijem pozivom na broj 018-201-280. Vasiljević otvara poslaničku kancelariju u zgradi Opštine Pantelej gde je donedavno bio predsednik.

Upravo su iz Opštine Pantelej prosledili informaciju da će Vasiljević imati kancelariju u njihovoj zgradi uz objašnjenje da će u srpskom parlamentu predstavljati građane Niša i ovog dela Srbije.

Kancelarija se nalazi na prvom spratu Opštine u Gutenbergovoj ulici, a dežurni telefon za kontakt sa Poslaničkom kancelarijom je 018 201 280, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Svi zainteresovani građani putem ovog kontakt telefona mogu da prijave potrebu za razgovorom sa narodnim poslanikom Bratimirom Vasiljevićem i sa istog broja dobiju povratnu informaciju o zakazanom terminu sastanka u danima kada poslanik nema obaveze u republičkom parlamentu - navode iz Opštine Pantelej.

Inače, Bratimir Vasiljević donedavno je bio predsednik pantelejske Opštine, a na tom mestu nasledila ga je partijska koleginica i bivša opštinska većnica Nataša Stanković.

A u skupštinskim klupama, pored Vasiljevića, sede još 6 Nišlija i svi su izabrani sa liste “Aleksandar Vučić - za našu decu” - naprednjaci Miloš Banđur, Vladica Maričić, Svetlana Milijić i Jelena Žarić Kovačević, kao i Sanja Jefić Branković iz SDPS-a i Hadži Milorad Stošić iz PUPS-a.

Veliki deo opozicije bojkotovao je izbore održane 21. juna, a na listama stranaka koje su učestvovale i ušle u parlament nema Nišlija. Ceo jug Srbije ima 27 poslanika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Симеон

    14:43 // 29. 8. 2021.

    Плачи Србијо када ти је ово посланик.Једино што је урадио поставио је подземне контејнере у општини у насељу које чини у највећем броју сиромашни свет он поставља и плаћа оно што ни центар нема, дилетант, мутљавина издајник свих који су га подржали, ееееееее мој народееее.

  • Saša

    22:01 // 8. 9. 2020.

    Bata je CAR.

    • M. Stanojlović

      00:21 // 9. 9. 2020.

      Sa ovim "Gradom" neko tera neopisivu šegu.

  • slavko

    21:37 // 7. 9. 2020.

    Kad je ovaj poslanik i njemu slicnim nema zime za nas,docekacemo i dijamantsko doba!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: