Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 8. 2. 2023.

| Politika

Brnabić bez komentara o SPS-u, podržala Vučića, a 100 dana Vlade obeležava u Lebanu

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
branabić
Ministri i premijerka obeležavaju 100 dana rada Vlade; foto: JV/T. T.

Premijerka Ana Brnabić saopštila je da će 100 dana od formiranja nove Vlade zajedno sa ministrima obeležiti u Lebanu, 10. februara. Dešavanja na Kosovu izdvojila je kao jednu od stavki koje su obeležile rad Vlade, što je i bila tema jedne sednice nakon koje je predsednik Vučić izjavio da je razočaran ponašanjem socijalista. Narušene koalicione odnose između SNS-a i SPS-a, kao ni nove izbore, premijerka nije želela da komentariše.

Ministri u Vladi Srbije sastaće se na jugu zemlje kako bi obeležili 100 dana rada vlade, a po rečima premijerke oni će posetu iskoristiti i za obilazak projekata u koje država ulaže ili planira ulaganja.

Mislim da je to poseban pokazatelj koliko će nam u mandatu ove Vlade biti važan jug centralne Srbije, a na samom obeležavanju ću reći šta mislim da je bilo dobro i šta misliim da je moglo bolje - rekla je predsednica Vlade.

Iako nije želela da govori o dobrim i lošim stvarima u dosadašnjem radu Vlade, istakla je da je prvih 100 dana pre svega obeležila nestabilnost i stalni incidenti na Kosovu i Metohiji. Ta tema našla se i na posebnoj sednici Skupštine koju je obeležila jedanaestočasovna rasprava i međusobne uvrede opozicionih i poslanika vladajuće partije, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je po pisanju beogradskih medija izašao nezadovoljan, jer je očekivao veću podršku od socijalista.

On je gostujući na TV Pink rekao da više nema poverenja u svoje partnere iz SPS-a, ali i da misli da novi izbori nisu dobra opcija.

Upitana da prokomentariše koalicione odnose dveju partija, ali i moguće nove izbore, Brnabić se ogradila od odgovora i samo istakla da je saglasna sa svime što je predsednik govorio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ka će završe stadion

    20:50 // 8. 2. 2023.

    Što bane započne oni numeju da završe

  • Naučnik i park

    17:57 // 8. 2. 2023.

    A Lebane, a Leba nema

  • Var tehnolog

    17:22 // 8. 2. 2023.

    Ako ti je tupavi narode i treba da te ovakvi( e) jasu ! Dajete im poverenje, da vas zafrkavaju a da pritom pune dzepove i uzivaju privilegije, ko niko na svetu !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: