Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 21. 3. 2014.

| Politika

Bulatović: nećemo praviti novu skupštinsku većinu

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
bulatovic-slavisa-VRANJE-SNS.jpg
Bulatović kaže da je trenutno fokus na formiranju organa Opštinskog odbora

Izborni rezultat za Srpsku naprednu stranku u Vranju znači da je poslata jasna poruka u kom pravcu Srbija treba da ide, kao i grad Vranje.

Naprednjaci kažu da trenutna vlast nema legitimitet, ali da oni trenutno ne razmišljaju o pravljenju nove koalicione većine.

- Zadovljni smo rezultatima i pobedom. Sačekaćemo formiranje Vlade i onda ćemo odlučiti kako ćemo dalje postupati - kaže Slaviša Bulatović, jedan od dva poverenika SNS-a u Vranju.

On dodaje da je trenutno fokus na formiranju organa Opštinskog odbora i jačanju stranke.

Prema njegovim rečima, stranka ima ogroman broj novih članova, a pre izbora je ovoj stranci pristupilo 1.700 novih članova, ali i nakon izbora se trend rasta nastavio.

- Imali smo razgovore sa mnogim ljudima, ali funkcija u stranci treba da se zasluži. Čak je bilo i razgovora o prelasku celog gradskog odbora jedne stranke u naše redove, ali neću da ništa prejudiciram - kaže Bulatović.

Polovina Vranjanaca glasala za SNS

U gradu koji je do izbora bio "neosvojiva tvrđava" socijalista, a prema podacima Radne grupe za sprovođenje izbora na teritoriji Grada Vranja, Srpska napredna stranka je osvojila 23.007 glasova ili 49,83%.

Koalicija okupljena oko SPS osvojila je 11.607 ili 25,14 %, dok je ispod cenzusa u Vranju Nova demokratska stranka - Boris Tadić 2.270 ili 4,92%.

Četvrti su Ujednjeni regioni Srbije sa 1.957 glasova ili 4,24 odsto, a peta Demokratska stranka za koju je glasalo 1.470 građana ili 3,18%.

Pravo glasa je imalo 73.155 građana, a na biračka mesta je izašlo 46.169 ili 63,11%.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kosta Ivanovic

    13:38 // 21. 3. 2014.

    Goran Nikolic i Slavisa Bulatovic nisu poverenici SNS-a, vec su bili kordinatori izbornih desavanja. Clanstvo stranke treba da izabere svog lidera na lokalu, oni ne mogu odlucivati o funkcijama!

  • goran mladenovic

    13:14 // 21. 3. 2014.

    gospodine Bulatovicu kako ste vi i gospodin Goran Nikolic zasluzili da se nadjete na toj poziciji na kojoj ste jer vas do pre dva meseca niko nije video u stranci a i bili ste clanovi drugih stranaka

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: