Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 5. 7. 2018.

Bulatović osporio komisiju koju su formirali naprednjaci

darko bulatović Šta mu bi?; Foto: Vanja Keser/Južne vesti

Iako je svojevremno govorio da mu je Srpska napredna stranka u srcu, gradonačelnik Niša Darko Bulatović kritikovao je za skupštinskom govornicom postojanje Komisije za praćenje rada javnih preduzeća na teritoriji Opštine Medijane, koju je formirala Skupština ove Opštine kojom upravljaju kadrovi SNS, koji su većinom glasova i podržali formiranje sporne Komisije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Демократски блок - Медијана

    10:05 // 5. 7. 2018.

    Свака власт је падала у ГО Медијана. То, највеће и најосетљивије бирачко тело, против СНС усмериће: Шоне, Јовковић, Ђорђевић и сл.

    • Milos

      12:18 // 5. 7. 2018.

      Bio sam clan SNS-a i razocaran svime sto se desava u nasem gradu vise to nisam. A sto se pomenutih tice bas me briga za njihovo unistavanje SNS-a oni su marginalci, problem je sto unistavaju nadu ovom narodu. Pojavio se bio onaj Krstic koga su smenili i mislio sam da ce se nesto promeniti, covek je i radio ponesto za narod ali ga ovi gore pomenuti naterase da ode. Sve sto i malo vredi oni uniste!!

  • Ivana

    10:06 // 5. 7. 2018.

    Redakciji i zainteresovanima. U tekstu kazete da komisija broji 9 clanova. Netacno!!! Prosirena je i broji 11 clanova. Novi clan komisije je i Igor Novakovic SPS, bivsi direktor EPS-a, optuzen za zloupotrebu sluzbene duznosti za vreme svog direktorovanja. Tako moralna gromada predsednik Šone, preletac iz DS u SNS, rukovodi opstinom Medijana i trosi novac gradjana puneci dzepove svojim pajtosima!!!

  • Bruno

    11:38 // 5. 7. 2018.

    Pazi ko spominje moral!? Sektaški poslušnik našo da govori o moralu, kakvo licemerje.

  • Petronije

    13:52 // 5. 7. 2018.

    Niš je samo u segmentima u Vučićevoj agendi. I raznih izaslanika - poverenika stranačkih. Grad, raskrsnica puteva saobraćajnih, nekada i privrednih, danas uveliko i političkih. Grad, na koji svako kuče podiže nogu. Grad probisveta političkih, kojima su beogradske mrvice, k'o Avalski toranj.

  • Aperkat

    18:25 // 5. 7. 2018.

    Neznam za druge gradove,ali ovde SNS ne postoji!Postoje interesne grupe,sastavljene od bivsih radikala,URS-ovaca,prebega iz Demokratske stranke i nekakve Niske price!
    Svima je motiv-uzmi sto vise za sebe,od ove bede sto preostade od Nisa.Lesinari!

  • Oscar Pitagor

    22:47 // 5. 7. 2018.

    Прича се да је у златно време ОЗНА-е потезе Партије смео да критикује и коригује једино припадник поменуте организације.

    Данас не знам како је. (Не залазим у катакомбе које контролишу скупине људи познате масама под именом различитих Партија.)

    Ипак, верујем да изданци увенуле ОЗНЕ и даље користе појединце како би контролисали остатке обичних двоножних homo sapiens-a Србије. Отуда извор(све)моћи

  • Saša todorović

    13:51 // 28. 7. 2018.

    Lako je biti gradonačelnik u gradu gde nemaš ni očevinu ni dedovinu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: