Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 25. 9. 2020.

CRTA: Izbore u Nišu obeležila funkcionerska kampanja, bakljada i kupovina glasova

izbori Jedni glasali, drugi posmatrali; Foto: Lj. M.

Zloupotreba javnih resursa, humanitarne pomoći, privatnosti birača, pa čak i usluga zdravstvene pomoći, samo su neke nepravilnosti i anomalije predizbornog i izbornog procesa u Nišu na nedavno održanim izborima, utvrdili su posmatrači nevladine organizacije CRTA. Izborna trka u ovim uslovima završena je tako što je u lokalni parlament na kraju ušlo 40 muškaraca i 21 žena, prosečne starosti 46 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MilosNis

    21:52 // 25. 9. 2020.

    Ljudi sve sto ste napisali sve je istina, ali, sta mi imamo od toga?! 100x sam napisao i opet cu, napredna i krezuba Srbija je izasla na izbore i izabrala nam vlast, da nesreca bude veca birali su najgore medju svojima ljude koji imaju "prikolice" i kojima je lako manipulisati ali su slepi poslusnici vrhovnog vodje. Obrali smo bocke sa njima...

  • Mara

    06:07 // 26. 9. 2020.

    super

  • N. Jovanović

    10:36 // 26. 9. 2020.

    Realno sa 30% birača smo dobili Nešu-gusku, Mikija-iljadarku, Batu-drvara, Šoneta-Stajkovce, grupu hapšenih i sl. Zaključujem da i dno ima dno - IDEMO DUBLJE !

  • Filozof

    10:43 // 26. 9. 2020.

    "Bojkot izbora je bio losa ideja.” Bugarski vozovi, dzipovi bez tablica, paketici iz izbornog staba, ucene, pretnje batinama, falsifikivani zapisnici sa birackih mesta, zamene dzakova sa izbornim materijalom, visak upisanih u biracki spisak ali i obezbedjene fotelje i glumatanje poslanika sa politikom "koga briga za glupog biraca", su dobre ideje koje su gradjane "masovno" izvele na biralista.

  • Bulevarka

    11:49 // 26. 9. 2020.

    Mozete da pisete sta hocete da analizirate sta hocete SNS je i vise nego ubedljivo dobio izbore a ostalo su samo izgovori za pogresnu kampanju opozicije koja vec osam godina ne ume da bude opozicija a u Nisu je bilo itekako prostora za kritiku, sada kod Sotirovski nece biti jer ima ideje i predloge za Perisica i Bulatovica zajedno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: