Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:19, 8. 6. 2016.

| Politika

Ceo odbor SDS u Beloj Palanci prešao u SNS

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Goran Miljković Bela Palanka
Do sinoć demokrata, od jutros naprednjak? Goran Miljković, foto: arhiva JV

Prema još nepotvrđenim informacijama aktuelni predsednik Opštine Bela Palanka Goran Miljković je sa celim Opštinskim odborom svoje partije prešao u Srpsku naprednu stranku.

Miljković zasada ne odgovara na telefonske pozive, niti SMS poruke, a novinari nisu potvrdu informacije uspeli da dobiju ni od predsednika SNS u toj opštini Ace Simića.

Informaciju o ovom transferu Južne vesti nisu uspele da dobiju ni u vrhu SNS u Beogradu, a na telefonske pozive nisu odgovarali ni funkcioneri SDS.

Ipak, dugogodišnji visoki funkcioner SDS Srđan Pavlović, inače vlasnik poznate fabrike obuće "Pavle", tvrdi da je odluka o prelasku doneta juče.

Sinoć je održana sednica Opštinskog odbora na kojoj je odlučeno da svi pređu u SNS - kaže Pavlović.

Pavlović dodaje da je on ostao u SDS, a naglašava da se sa predsednikom Opštine i SDS u Palanci Goranom Miljkovićem "razišao u stavovima još prošle godine".

Podsetimo, na aprilskim lokalnim izborima u Beloj Palanci je ubedljivo pobedila Socijaldemokratska stranka. Oni su osvojili 14 od 29 mesta u opštinskom parlamentu, dok je SNS dobio svega 7. SPS je dobio 5, Jedinstvena Srbija 2 i grupa građana 1.

Ipak, sud je ubrzo poništio rezultate izbora, ali Opštinska izborna komisija nije raspisala nove.

Zbog toga se sada očekuje da Ministarstvo za lokalnu samoupravu uvede privremene mere, a zatim sprovede nove izbore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Duško Dugouško

    12:50 // 11. 6. 2016.

    Jedini način da predstavnici većine sa izbora dobiju osvojene mandate. Ovde se inače u suštini ne glasa za stranku već ljude, zbog nekog interesa, tako da je Vučić pravi dobitnik u ovoj situaciji. Dobio je ekipu koja uživa poverenje nejvećeg dela birača. SNS je inače sastavljena od "preletača" tako da tu nema ničeg čudnog. Cmizdre oni koji su slabije odigrali političku utakmicu a ne moralniji.

    • Djole

      21:35 // 11. 6. 2016.

      Šta ce se desiti ako Preletačevići budu otpisani? Organizacija Preletačevića je bila jedna od najsnažnijih izbornih mašinerija na lokalu u Srbiji. Sada su dno dna. Prihvatanjem vazalnog odnosa organizacija je rasturena i ostavljena je na milost i nemilost Vladaru. Ali, ko zna zašto je to dobro? Meni lično je veoma drago što Lepi Boris više nema šta da traži u B.P. Može da ide u p.m.

    • Djole

      21:46 // 11. 6. 2016.

      A o poverenju - priča posebna to je. Ekipa "od poverenja" će se do septembra raspasti kao kula od karata. Obzirom da neće svi Preletačevići moći da zadrže svoje pozicije već će deo kolača morati da prepuste i drugima - oni van Odbora i bez posla i funkcija će se snalaziti svako za sebe kako ko zna i ume. Preletačevići više nikome neće moći ništa da obezbede i imaće muku da i sebe same sačuvaju.

    • Nesa

      18:02 // 12. 6. 2016.

      Ko su ti moralniji oni sto do jucer palili zastavu amerike i EU,sto su prosipali lazni patriotizam i zaludjivali narod 100 za jednog a sada najveci evropejci i medju prvima otisli u americi da se poklone istoj onoj zastavi koju su palili,da li je to moral ili ...sludjen i ojadjen narod nezna dali prvo da plati racune ili kupi namirnice,a butik je zamenio buvljakom iznosenih stvari da pokrije goloD

  • Dragan Zivkovic

    14:52 // 10. 6. 2016.

    Није проблем прелетача , проблем је мало већи , нико не размишља о народу у Белој Паланци ,није битно ко је ко битно је бити човек.Годинама у Белој Паланци се не размишља како зауставити исељавање ,како задржати младе људе ,како отворити неку фирму да народ ради и зарађује ,цела Бела Паланка живи од социјалног или материјалног или дечијег додатка ,још ако има по неки пензионер у кући онда је срећа

  • dragan majstorevic

    02:08 // 10. 6. 2016.

    i kad je dobro i kad je lose,ostani tamo gde jesi,vise ce te ljudi ceniti..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: