Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:47, 13. 5. 2012.

| Politika

Ćirković: Biću gradonačelnik

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Dragoslav-Cirkovic
Dragoslav Ćirković na glasanju; foto: Saša Čolić/Kamerades

Prvi na listi DS za Skupštinu grada Niša Dragoslav Ćirković izjavio je nakon ponovljenih izbora da će u tom gradu ostati na vlasti ista koalicija, DS-URS-SPS, a da će on biti novi gradonačelnik.

Ćirković je ovo izjavio na press konferenciji održanoj oko 22 sata u prostorijama DS, nakon što su pristigli rezultati sa 17 biračkih mesta na kojima je ponovljeno glasanje.

Iako je za sada reč o nezvaničnim podacima, koje Gradska izborna komisija još nije potvrdila, izvesno je da neće biti promena u već osvojenim mandatima.

To znači da će SNS imati 17 odbornika u Skupštini grada, koalicija oko DS 15, URS 11, SPS 10 i DSS i LDP po 4.

Ukoliko se potvrdi Ćirkovićeva najava, nova-stara koalicija bi imala 36 mandata, što je dosta iznad 31 koliko je potrebno za većinu u gradskom parlamentu.


Dragoslav Ćirković rođen je 1954. godine u Blacu, a po zanimanju je diplomirani inženjer zaštite na radu.

Aktuelni je predsednik gradske opštine Medijana.

Više o Ćirkoviću možete da pročitate u rubrici "Ko je ko?".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Deda Tripko

    10:26 // 20. 7. 2012.

    A da bice gradonacelnik ali juce.

  • Tamo Daleko

    04:23 // 16. 5. 2012.

    Ponekad pozelim da se vratim u Srbiju samo da bi se kandidovao za gradonacelnika i vratio grad tamo gde mu je i mesto. Imam sve portedne kvalifikacije, Magistar sam ekonomije sa diplomom Americkog Univerziteta. Imam svoj biznis u Americi. Govorim engleski, ruski i spanski i proputovao sam svet.
    Jedini problem je sto na lokalu niko ne bi glasao za momka od 30 godina koji je zadnjih 10 godina proveo van zemlje. Zato Nislije moje, srecno vam bilo a ja se u moj nis vracam samo turisticki.

  • kiki

    09:30 // 15. 5. 2012.

    Jadan smo mi grad kad nam ovakve face kao sto su banana i cirko pretenduju za mesto br.1 !!!Onog teletabisa necu ni da pominjem jer nedaj boze da odrade tu manipulaciju da su cirka smao gurnuli kao kisobran a sad da ustolice simonovica pa ja mislim da bi im ljudi je.....sve po spisku ! To je prvo prevara DS clanstva i biraca a tek ostalih Niskija nesmem ni da pominjem! Mnooooogo se oni ovde igraju vatrom i misle narod cuti

    • jasna jankov

      16:23 // 15. 5. 2012.

      ne brini za clanstvo, ono je prevareno time sto je naredba iz centrale DS da Cirkovic bude prvi,on nema stranacko uporiste ai rezultat pokazule sve.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: