Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:54, 15. 3. 2012.

| Politika

Ćirković kandidat DS za gradonačelnika Niša?

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
cirkovic-dragoslav
Dragoslav Ćirković

Unutar DS postignut dogovor: Dragoslav Ćirković kandidat za gradonačelnika, Miloš Simonović ide za Beograd, Slaviša Dinić preuzima Gradski odbor, saznaju Južne vesti.

Prema nepotvrđenim informacijama "zeleno svetlo" već je dao i predsednik stranke Boris Tadić, a u toku večeri to bi trebalo zvanično da potvrdi i Gradski odbor.

Ovim bi trebalo da bude okončana unutarstranačka borba oko kandidata za prvog čoveka Niša, koju su prethodnih meseci vodili pre svega Simonović i Ćirković.

Inače, po važećem zakonu za gradonačelnika neće glasati građani na izborima, već će o tome odlučivati novoizabrani odbornici u Skupštini grada.

Jedini gradonačelnik Niša koji je u novijoj istoriji grada izglasan na neposrednim izborima bio je Smiljko Kostić, 2004. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bata Srećko

    06:52 // 25. 3. 2012.

    Šta ce "budućem gradonačelniku" Ćirkovicu škola,kad sa sobom vodi svoju snajku Radojku(iz JKP Medijana u opštinu Medijana)da namešta tendere.
    Pre nego što bude gradonačelnik,neka objasni svojim biračima iz Branka Krsmanovića i Blagoja Parovića,što im je okrečio ulaze,postavio klupe i kante,koliko koštaju njegove investicije:Park ljubavi,park Čair,rekreativni zid,arheološki park Medijana...
    "Lete miliončići na sve strane" :D

  • Alempije TOPALOVIĆ

    21:25 // 20. 3. 2012.

    Šta bre vi Ćirkovci znate o poštenju, postao je pre VD direktora medijane a posle član demokratske stranke, zbog njega je menjan statut medijane da bi ko srednjoskolac mogao da bude direktor iste, jedno vreme bese dilomirani građevinski inženjer i to diplomirao na sajtu svoje stranke, pa eto vam ga za gradonačelnika,ali teško da će da prođe izbore, ma da istina i bolje ne zaslužujemo.

    • Alempije TOPALOVIĆ

      20:12 // 26. 4. 2012.

      Cirko Diplomirao, sad imamo kandidata s dve diplome i to jedna polovina gradjevinskog fakulteta i ceo fakultet zastite od rada. Bata Cirko kude je to kiosce na koje nabavljas dilome da i ja grabnem neku, radi tebe da budem i ja tako obrazovan kad se zdravimo posle izbora, al da im kazes molim te da me prodavci nista ne prepituju pa makar malo i vise neka kosta.Dupe treba za inzenjera bata Cirko sramota da ti koji neznas cestito da pomnozis dva broja imas to zvanje a nedaj boze da te prinude da resis neki ozbiljniji tehnicki problem bilo bi skakanje iz aviona ali bez padobrana samo da te sram ne ize. Stidi se godina i potomstva koje ima na sta da se ugleda, sto ga ne zavrsi kad mu je bilo vreme a ne sad ...........

  • Vladan Nikolić

    10:25 // 19. 3. 2012.

    Sve ove partokratije u Nišu imaju svoje timove za postovanje komentara na internetu. Imaju ih i pojedinci, da bi im se branio lik i delo. Takodje tu su i ekipe za telefonska uključenja. Ako gledate jutarnje programe TV5 i TV zona, naravno i Bell amie, to su pišijade. Još smešnije je i žalosnije, kako hoćete, kada voditelji naprasno prekinu sagovornika ako im samo i primiriše da se kritikuje Ćirko, na primer. Ćirković bi sve ovo što se eksponirao mogao da radi za svoje, a ne za gradske pare.
    Ono što mi još bode oči, je ogroman broj zaposlenih u opštini Mediana, naravno po partijskoj i rodjačkoj liniji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: