Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 29. 5. 2012.

| Politika

Ćirković preuzeo pregovore

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
490x370_Dragoslav-Cirkovic
Dragoslav Ćirković

Odlukom Izvršnog odbora Demokratske stranke pregovore sa koalicionim partnerima oko formiranja vlasti u Nišu u buduće će voditi Dragoslav Ćirković, kandidat DS za gradonačelnika Niša.

Demokratska stranka je pregovore oko formiranja vlasti započela juče razgovorima sa SPS i URS. Pregovarački tim demokrata predvodio je Miloš Simonović. Za danas je bio zakazan sastanak sa predstavnicima LDP, a pregovore je vodio Dragoslav Ćirković.

- Nikakav problem nije što je jučerašnje pregovore vodio Miloš Simonović, mnoge stvari su dogovorene na način koji je dobar kada je u pitanju ovaj grad. Danas vodim ja pregovore i u buduće ću ja to raditi s obzirom da je Izvršni odbor DS na osnovu Statuta stranke, člana 52, stav 1, tačka 6 doneo odluku i naložio da to radim ja kao kandidat za gradonačelnika – rekao je Ćirković.

Na pitanje novinara zašto je takva odluka doneta posle prve runde pregovora Ćirković je naglasio da je to “možda taktika, da se na taj način razgovara”.

Sa druge strane, narodni poslanik ove stranke iz Niša, Dušan Milisavljević istakao je da bi “bilo neozbiljno” da neko drugi vodi pregovore, obzirom da je Dragoslav Ćirković kandidat za gradonačelnika.

- Dragoslav Ćirković je nosio najvišu odgovornost na izborima 6. maja. Bilo bi neozbiljno da bilo ko drugi vodi pregovore ili bude kandidat za gradonačelnika. Mislim da je vrh stranke doneo dobru odluku i da ćemo sa gospodinom Ćirkovićem imati brži razvoj našeg grada – bio je jasan Milisavljević.

Ćirković je naglasio da je Miloš Simonović uradio odlične stvari i da očekuje da svoju energiju i dalje ulaže u DS i ovaj grad.

- Da li će Miloš Simonović ostati u gradu ili će krenuti put republike to je nešto što će odlučiti sutrašnji dan i, pre svega, organi stranke – zaključio je Ćirković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Durlan

    17:59 // 31. 5. 2012.

    Koliko pameti na ovako malom mestu, sad svi pametujemo i kao nešto znamo. Pojedini bi trebali da se malo više bave muzikom.

  • Miško Ristić

    07:18 // 31. 5. 2012.

    Zašto se brate, poštovane demokrate ne raspravite, svadjate i krljate kod vas u stranci, nego ovde na JV. Ovako nas samo beskrajno zanimljivo zabavljate iznošenjem svog prljavog veša, tj. usranih gaća.

    PS Zoki vam nije bio dobar (a i gradjanima), pa eto vam(nam) ga...

  • M

    16:50 // 30. 5. 2012.

    Bitka za Ćirkovića je bitka za promenu, ali to Simonović i njemu bliski ne shvataju. Žive u iluziji koju su sami stvroili, pa ne vide dalje od interesa. Cela muka je da se ne pomere, ili bolje uglave razni Šerifi, Slađe, Bilje Bajke, Dušice..
    OČISTITE SE OD NABEĐENIH MANEKENA, POŠTOVANE DEMOKRATE!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: