Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 29. 5. 2012.

Ćirković preuzeo pregovore

490x370_Dragoslav-Cirkovic Dragoslav Ćirković

Odlukom Izvršnog odbora Demokratske stranke pregovore sa koalicionim partnerima oko formiranja vlasti u Nišu u buduće će voditi Dragoslav Ćirković, kandidat DS za gradonačelnika Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Cirko

    14:26 // 29. 5. 2012.

    Lele, lele zuti... Ala ste vi prsli...

  • Boban

    14:30 // 29. 5. 2012.

    BOŽE,KAKO SE OVAJ dušan ŠLIHTA,UVLAČI....ccc
    Na gradskom odboru DS je glasao za listu sa Milošem Simonovićem na čelu,sa šerifom,šerifčićima...a sada PRELAZI na strani pobednika....Ćirkoviću,stavi prst na čelo,koga biraš za saradnike....MILOŠE,srećan put ,bez povratka na političku scenu Nisa,posebno,BEžI sto dalje od gradskog BUDžETA,koji Ti je najdraži,uz Bananu,naravno....daleko vam lepa kuća....

    • Miško Ristić

      07:22 // 30. 5. 2012.

      A na kojoj strani ti prelaziš? Padeži su ti super. A Miloš putuje na političku scenu Niša, ali bez povratka. Verovatno si hteo da kažeš da Miloš bez povratka odlazi sa političke scene Niša, jel da?

    • petar

      10:05 // 30. 5. 2012.

      Nemoj nikada učiti svinju da peva!
      Nećeš je naučiti, samo ćeš je iznervirati...

  • Misha Zika

    14:31 // 29. 5. 2012.

    Vratite nam Zorana Živkovića, i za gradonačelnika, i za premijera. Dok nije Tadićeva probrana ekipa upropastila i ovo malo po čemu narod još pamti DS. Ima li neko u DS da još ume i sme slobodno da misli i slobodno da govori?

    • petar

      22:24 // 29. 5. 2012.

      Simonoviću se sad obija o glavu što četiri godine nije sazivao Skupštinu Gradskog odbora (a mora na dve!), pa mu je i odluka GrO da on bude kandidat za gradonačelnika (suprotno dekretu iz Bg i Djilasovom „naredjenju“ da bude sklonjen da ga više ne vidi) potpuno nelegitimna, jer je i GrO nelegitiman! I naravno da je Izvršni odbor iskoristio ovo i imenovao ovog klovna za glavnog demokratu u gradu. A Beograd, naravno, baš briga ko je glavni u Nišu, jer što je ovde lošije, to oni sa pozicije „uspešnih“ mogu da udaraju packe.
      Potsećanja radi, dok BoTa nije pruzeo Stranku, u poslaničkim klupama su sedela četvorica demokrata iz Niša, Niš je imao Zamenika predsednika Stranke, DS je sam imao većinu u Skupštini grada... i, što je najvažnije, niški DS je u celoj Srbiji važio za najuspešniji Odbor (doduše, to je bio i jedan od razloga gubitka izbora na Skupštini stranke 2004, dobar deo Srbije nije mogao da podnese da Niš bude toliko uspešan, a svi oni samo prosečni).
      Potpuno šizofrena situacija!!

  • Marko Petrović

    14:34 // 29. 5. 2012.

    Juce Simonovic danas Cirkovic, a sutra pregovore vodi Sladja. To je deo taktike DS-a da zbuni koalicione partnere:)

    • Milan

      14:44 // 29. 5. 2012.

      Sto bi rek'o Mirko u "Maratoncima" - Sad malo ona!

  • Insajder

    14:45 // 29. 5. 2012.

    HOĆEMO SLADŽU ZA GRADONAČENICU!! SAMO SLADŽA NAPRED SLADŽA

    • zorka&family

      17:29 // 29. 5. 2012.

      Ma, vala, bolje i ta jadna Sladja, nego folirant Cirko!!! Razmislite, ima razlike. Ona je takva kakva je, a za njega se nikad ne zna.

    • Miladin

      19:09 // 29. 5. 2012.

      ili onog retarda,sto postade popularan

  • Ivan

    14:53 // 29. 5. 2012.

    Haha, jos jedno ponizenje za Simonovica. Ako, bolje nije ni zasluzio.

  • Marko Jovanovic

    14:55 // 29. 5. 2012.

    Pa sasvim normalno je da Ćirković vodi pregovore. Ipak je njegova diploma novijeg datuma, čovek je učen, a političko islustvo nemerljivo u odnosu na bilo kog drugog iz DS.
    Jednom rečju - STRAŠNO!

  • Branislav Petrović

    14:57 // 29. 5. 2012.

    Cela ova priča govori da u stranci još uvek nisu zakopane ratne sekire.
    Ja se samo pitam zašto se stalno javlja drug Milisavljević kada je on bio na strani Simonovića a protiv Ćirka u nedavnoj uličnoj kampanji.

    • Časlav Nesrećković - Žuti

      17:41 // 29. 5. 2012.

      Ma neee.... Zakopali su oni ratne sekire i ispušili lulu mira. Ostaje samo da vidimo ko je zakopao, a ko ispušio ;-)

  • milan

    15:29 // 29. 5. 2012.

    Jako dobra odluka izvrsnog odbora , ovo juce sto je uradio veliki i mali Sima se moze nazvati pucom, jako dobro su znali da je to bilo mimo volje i zelje kako i vecine clanstva, tako i gradjana Nisa ali i centrale stranke.Buduci gradonacelnik se zove Dragoslav Cirkovic i prihvati to vec jednom gospodine bivsi gradonacelnice.Za tebe tvog kuma i tvoje poltrone poput Mice Radovica ,Dusice,Miomira Pesica nema vise mesta ni u ovom gradu ni u stranci ciji si ugled za ove 4 god srozao na najmanje grane

    • petar

      12:17 // 30. 5. 2012.

      A ti si, Milanče, radio anketu pa pouzdano znaš "da je to bilo mimo volje i zelje kako i vecine clanstva, tako i gradjana Nisa ali i centrale stranke" (ovo je citat tvog zaključka)!
      Ne, dragi moj nepismeni Milane, to je bilo samo mimo volje centrale stranke, tačnije Dragana Djilasa. I to samo zato što je Beograd potpuno nezainteresovan za sudbinu Niša i donosi odluke tako što ona budala Milisavljević dnevno referiše Djilasu i onda on, posle dubokog razmišljanja od čitave dve sekunde, prelomi i donese konačan sud o sudbini Niša (čisto da budeš upućen kako to funkcioniše)!
      Naravno da mi na pamet ne pada da branim Simonovića, zaslužio je svojim neradom i bahatim ponašanjem njegove "ekipe" sve što ga je snašlo, ali da Ćirko bude glavni demokrata u gradu... Pa, to je veća sramota nego to što nam je Toma predsednik države!

    • milan

      16:43 // 30. 5. 2012.

      Petre znaj da tvoj dragi Sima je GOTOV.Vise od 10 godina sam clan stranke, radio sve moguce kampanje i jako dobro znam sta misle clanovi kako o gospodinu Cirkovicu tako i o tvojim mezimcima. To sto branis njih je i razumljivo mora da ti zena ili decica rade u opstini ili nekom gradskom preduzecu pa se kao Simin poltron plasis za sudbinu. Napad kako na gospodina Cirkovica tako i Duleta Milisavljevica govori o tebi a ne o njima.Tvoj Sima je za 4 godine unistio demokratsku stranku u Nisu.Nemoj mene ti uciti kako to funkcionisei znaj samo jedno buduci gradonacelnik se zove Dragoslav Cirkovic a buduci predsednik gradskog odbora Dusan Milisavljevic svidelo se to tebi, malom Simi velikom Simi njegovom kumu ili ne.

    • petar

      22:48 // 30. 5. 2012.

      A bre Milanče, mnogo mi padaš u vatru i grešaš...
      "Naravno da mi na pamet ne pada da branim Simonovića, zaslužio je SVOJIM NERADOM I BAHATIM PONAŠANJEM njegove "ekipe" sve što ga je snašlo" - i ti iz ove rečenice zaključi sve ovo što si natrabunjao?!?
      Znaš šta, Milanče...kloni se ti politike dok je vreme, vidim da ti ne ide baš.
      Btw, kad se već pozivaš na dužinu svog, da ti kažem koliko je dugačak moj (partijski staž, naravno). Ja sam, dragi moj Milanče, član DS-a od osnivanja, a to će ove godine biti (ako uopšte znaš kad je osnovana) 22 godine! Priznaćeš da mi je mnogo duži nego tvoj i da ne treba da se na tu temu kačiš s mene. A to se odnosi "...kako na gospodina Cirkovica tako i Duleta Milisavljevica...", jer je i njima mnogo, mnogo kraći (jednog od njih sam i lično primio u DS, neznajući da je pobegao iz JUL-a, jbg).
      A što se tiče porodice, na pamet mi ne pada da ti kažem šta radimo i čime se bavimo... ali mlooogo si pogrešio (kao i u svemu, uostalom).

  • Aleksandar

    15:59 // 29. 5. 2012.

    Kakav haos u DS-u, pa kod njih se ne zna ni ko treba pregovere da vodi. Ocigledan je sukob na nivou Cirkovic-Simonovic, gradjane Nisa ocekuju sve tezi i tezi dani. Nazalost...

    • marko

      21:21 // 29. 5. 2012.

      Mnogo bi rado rekao stvar ili 2 o tom sukobu ali ostavljam mail i IP adresa je vidljiva administratorima pa cu radije da cutim...

    • jasna

      23:00 // 29. 5. 2012.

      Ocigledan sukob između Milisavljevića,Ristića,Ćirkovića i ostatka stranke baš njih briga za Niš za vas i mene.Ova dvojica poslanici bez argumenta a gradonačelnik sa diplomom.Simonović im se našao na putu, koliko god da se trudio da nešto ostavi gradu, njih to ne zanima.

  • Serif

    17:06 // 29. 5. 2012.

    A slucaj SERIF, nikom nista... Alal vera

  • Bena_NI

    17:29 // 29. 5. 2012.

    DS U NISU TREBA POTPUNO RASPUSTITI I NAPRAVITI CELU ORGANIZACIJU IZ POCETKA - PRAVE SU SEKAPERSE.... SAMO SE TUZAKAJU I SPLETKARE - VISE SE TROSE NA MEDJUSOBNO OGOVARANJE NEGO NA BORBU SA DRUGIM STRANKAMA, A O REALNOM POSLU ZA KOJI SU IMALI MANDAT PRETHODNE 4 GODINE DA I NE PRICAM - ZA TO SE JEDNOSTAVNO NIJE IMALO VREMENA OSIM AKO NIJE BILO DEBELOG LICNOG FINANSIJSKOG INTERESA.

    RASFORMIRATI SVE ODBORE NA NIVOU GRADA, REGIONA ETC. PA SVE IZ POCETKA - JEDINI NACIN DA DS KRENE DA RADI DO SLEDECIH IZBORA!

  • ceka65

    18:25 // 29. 5. 2012.

    Ako je ovo Tadicevo sredjivanje stranke onda za tu stranku vise nema nade.Stranacki vrh je odlucio vas Nislije ko j....

  • Sai Baba

    18:34 // 29. 5. 2012.

    DS definitivno,mozda nesvesno,zeli da na sledecim izborima prodje kao SRS na ovim.Blamaza u predizbornoj kampanji u vidu CIRKOVIC ZA GRADONACELNIKA je doneo totalni poraz na svim nivoima DSa u Nisu.Covek koji ima toliko putera na glavi kao predsednik opstine Medijana,koji diplomira na fakultetu u 58 godini zivota,sigurno ne bi trebalo da bude na celo grada koji pretenzuje da bude,a tako se i predstavlja,drugi u Srbiji.DSovci,ne zajebavajte se,sa klovnom jer cete na sledecim izborima biti sigurno obrisani sa politicke scene Nisa.Ako vam je Cirkovic vazniji od stranke,od svih demokratskih borbi koje ste vodili 20 god.,gde vam je i predsednik stranke platio glavom,onda,sto bi rekli mi nislije NEK VAM JE ALAL!

    • milan

      23:45 // 29. 5. 2012.

      haha ala su se Simini poltroncici raspisali, pisi te jos i jos ali nista vam vise ne moze pomoci .Cirkovic je nas covek , Cirkovic je Gradonacelnik Nisa a malog i velikog Simu ako toliko volite pa vodeta ga kuci .

    • petar

      10:28 // 30. 5. 2012.

      Da li vidite da Ćirkovića po net-u brane isključivo ljudi koji pišu odvojeno "piši te" i koji "prelaze na drugoj strani"...?!? Čini mi se da je jedino takve umove i mogao da opčini svojim cirkuzantskim ponašanjem.
      Gotovo je narode, upali smo u tamni vilajet!

    • Miško Ristić

      21:04 // 30. 5. 2012.

      "Vodete ga kući", koliko je E na tastaturi daleko od I? Znači da majstor nije pogrešio u kucanju.

  • Saska

    18:57 // 29. 5. 2012.

    Rekla sam jednom reci cu opet ove demokrate treba tako sutnuti u jaja da se vise nikada ne pojave na politickoj sceni

  • Boban

    20:55 // 29. 5. 2012.

    Dopuna vesti-
    A Milos Simonovic je uhapsen zbog KRADJI,PRONEVERA,MUVANJA,MUCKANJA s parama iz budzeta grada Nisa i odredjen mu je 30-ni PRITVOR.Banana mu doneo cigarete,pa zajedno planiraju gradnju nove HALE,i nove provizijeeeee

  • Nikola

    21:33 // 29. 5. 2012.

    Cirkovic je jedan od kvalitetnijih ljudi koje DS ima. U Nisu ne moze niko da mu pridje. Iako nisam za DS, Cirkovica cenim.

  • saša

    21:47 // 29. 5. 2012.

    O vlasti pregovara onaj ko je za to ovlašćen i za koga su građani glasali.
    Nije haos u Ds. Red je.

    • petar

      12:46 // 30. 5. 2012.

      E, moj Saša...
      Jeste, red je, zaveo ga umišljeni Neša Andrić (živo me zanima da li je makar jedan od aktuelnih niških demokrata znao ko je taj lik, pre nego što je došao da im zavrće uši?!)!
      Poslali iz Beograda lika iz Valjeva da zavede red u Nišu!!! Sama činjenica da je Niš dobio "specijalnog izaslanika" govori o nivou tuposti i besmislu postojanja i Simonovića i Ćirkovića i Milisavljevića i ostalih promašenih likova (ne zaslužuju ni da im se imena pominju, makar to bilo i u negativnom kontekstu - a neverovatno je veliki broj kandidata za ovo društvo promašenih). I tako, iz dana u dan, kad se pojavi Andrić u prostorijama Stranke, niko ne sme ni na pišanje dok ne pita, tu i tamo po neki poltron, sve vrteći kapu u rukama (to vam je ono kad seljak dodje pred sreskog načelnika da tuži komšijinu kravu, pa skine kapu, pa mu sve neprijatno...) dodje da "izdruka" nekog iz protivničkog tabora...
      Jeste, zaveo je red...

    • Bena_ni

      19:32 // 30. 5. 2012.

      Jeste PETRE
      Mada mislim da su se najvise potresli sto im je zabranio pusenje TOMPUSA, baskarenje po kafanama, nosenje cipela skupljih od 500 i satova skupljih od 2000 EUR...

      Potpuno su izgublili kontakt sa realnoscu... mislim da je ipak bolje da ih sve ociste nego da probaju da ih spuste na zemlju... to jednom kad poleti i umisli da je neko i nesto tesko se vraca u normalu osim uz pomoc strucnih sluzbi iz niske Topaje :)

      SVI NAPOLJE! Nista niste uradili svih ovih godina... razocarali ste nas koji smo vas podrzavali i posisali svu post 5-oktobarsku pozitivnu energiju ovog grada.

    • Bena_NI

      09:40 // 31. 5. 2012.

      BTW...
      WTF is Neša Andrić

      Dajte neku skracenu biografiju - da znamo nesto o valjevcu koji sada vodi niški DS...

      Inače, potpuno mi je neshvatljivo da niko od ovih ljudi ne nađe za shodno da pod svojim imenom i prezimenom išta prokomentariše, objasni, odbrani ako ima argumente... a nijedan od njih nije mutav i sigurno zna da klikne na "odgovori" na web stranici...

  • toplicanin

    22:04 // 29. 5. 2012.

    pa ljudi moji da li zna tadic da je izbore u nisu izgubio zahvaljujuci ovom klovnu pa dali ovaj covek moze nesto pametno da uradi

  • Ingwarr

    22:43 // 29. 5. 2012.

    Da li to znaci da ce vlast u Nišu biti ista kao i do sada i na svim vodecim mestima,isti ljudi u svim firmama i tako to...?

  • Demokrate

    00:36 // 30. 5. 2012.

    Ćirković za pregovarača i gradonačelnika!? To je jedan prevejani cirkuzant i manipulant. Ko ga bolje poznaje neka prvo kaže građanima koliko koštaju: kante, klupe,Park ljubavi, Rekreativni park, park Čair, Arheološki park "Medijana", "Korali " Kraljevo,"Medijana fest", Nova godina-Zvonko Bogdan,Evropa koncert,javne nabavke, namešteni tenderi, njegova službena putovanja po inostranstvu,zapošljavanja svojih ljudi u njegovoj opštini iz ličnog interesa, pa onda neka vodi GRAD?!

  • miki

    07:28 // 30. 5. 2012.

    "Izvršni odbor DS na osnovu Statuta stranke, člana 52, stav 1, tačka 6" - Pa dobro gospodine kandidatu (to postade zvanična funkcija u DS-u), gde to ti vide da piše da pregovore vodikandidat za gradonačelnika?
    Pa u svim normalnim strankama pregovore za grad vodi predsednik gradskog odbora, valjda. E moje demokrate pa kod vas se šef menja na osnovu beogradskih anketa a ne volje članstva ili rezultata unutar stranačkih izbora. Kada će Tadić konačno da stavi katanac na ovu nišku KORONU(Izvinjavam se cirkusu Korona, oni su ipak ozbiljna firma u odnosu na niški DS)? Ili da bar naprave neku šatru.

  • Dragan Vukadinovic

    12:46 // 30. 5. 2012.

    Народ је бирао и изабрао, чему ове дилеме и полемика? По тој логици најбољи су добили највише гласова а најгори најмање.
    Зар у Нишу нису победили напредњаци и сходно највећем броју гласова, они треба да преузму иницијативу у формирању власти?
    Пардон, шта је уствари народ бирао, шта изабрао- А ШТА ЋЕ ТЕК ДА ДОБИЈЕ (поново)???

    • Sai Baba

      16:50 // 30. 5. 2012.

      Narod jeste birao i izabrao.Definitivno nije izabrao VUKADINOVICA za gradonacelnika.Nije izabrao ni njegovu stranku u gradsku skupstinu.Pravila u demokratiji kazu da se skupstinske,odnosno,vladajuce vecine prave KOALICIJAMA kada nema nadpolovicne vecine u skupstinama.To je jedna od osnovnih lekcija iz DEMOKRATIJE,neuspesni nosiocu liste za gradske izbore i kandidatu za gradonacelnika liste koja nje prosla CENZUS.A lekcija iz preletanja,posto se iz Vaseg komentara vidi ka kojoj stranci pretendujete,je ona iz 2000.?Kasno ste je naucili.Ali mozda Vas i prime u SNS.Jer,kakva bi to bila skupstinska papazjanija bez Vas!?U nekom od narednih izbornih ciklusa.Ako Vas prime u SNS:)))

    • Dragan Vukadinovic

      22:53 // 30. 5. 2012.

      С.Баба - не прелећем нигде, СНС је последња странка коју бих протежирао, али у Нишу ће већину правити Београд као и прошли пут. Моју интуицију, да то неће бити Ваши фаворити и Ваши "преговарачи" потврђују најновије вести. Сходно томе уместо лоше, добићемо још гору власт, а тад грађани дефинитивно не прелаѕе цензус.
      П.С. Јавни дуг ће до краја године бити 55% а Ваш Тадић ће, као премијер, замрзнути пензије и плате. Без бриге, имаћете Ви папазијанију и без мене

    • petar

      23:55 // 30. 5. 2012.

      Bre Vukadinoviću, dugo si u politici pa ćeš me valjda razumeti da mi, kao demokrati iz 1990., ni malo nije prijatno da priznam da se slažem s tobom! Nećeš verovati, ali 'ladno bi potpisao sve ovo što si rekao!
      Samo jedna ispravka, u Nišu neće Beograd PRAVITI većinu, već je NAPRAVIO! Jedino, ukoliko ovi moji iz DS-a, koji su do sada vladali, ne stisnu m..a i kažu historijsko NE Beogradu (što, znajući igrače nije baš realno, ali, ko će ga znati), jer nemaju šta da izgube. Mandati su njihovi, Banani očajnički treba vlast, a Perišić ga (vrlo mudro) izbegava u širokom luku... Fali u toj matematici još par odbornika, ali LDP je jeftin, a uvek može da se kupi i neki DSS-ovac, recimo... Djavo će ga znati.
      Rekoh danas već, ušli smo u tamni vilajet! A i "papazjanija" uopšte nije loš opis stanja.
      Pozdrav od jednog bivšeg!

    • petar

      00:01 // 31. 5. 2012.

      Zaboravih u prethodnom komentaru... ovo jedno pozitivno brojanje ti je od mene! Budući da se ovde glasa potpuno navijački, čisto da ne ostaneš na nuli :)

    • Sai Baba

      11:35 // 31. 5. 2012.

      Vukadinovicu,Vi ste predstavnik klasicnog birokratskog profila,iako,formalno,niste klasican birokrata,vec prikriven.Kao lekar,predstavnik ste sistema koji je NAJGORI u Evropi,a kao politicar,stranke koja je dozivela fijasko na izborima.Tako da ne znam odakle Vam moralno pravo da Vi dozvoljavate sebi da budete "glas razuma i moralna gromada" srpskog drustva.Vi se uspesno finansirate parama,nas,poreskih obveznika,a sve ono cime se bavite je totalni promasaj,od profesije do politike.

    • Dragan Vukadinovic

      23:12 // 31. 5. 2012.

      Саи Баба - није ми ни на крај памети да будем "glas razuma i moralna gromada srpskog drustva" и препуштам Вам те активности, моја намера је само да понекад иѕнесем СВОЈ став јер га ИМАМ и то СМЕМ да напишем. Примећујем да сам у томе често исувише саркастичан и ироничан, па ме неки и не схвате до краја.
      Задовољсто ми је када се испостави да о појединим стварима мислим слично као неки (нпр. Петар)иако смо сасвим различитих опредељења, а никада се не љутим и не вређам људе са супротним ставом.
      П.С. Петре 1:1 у позитивним гласовима

  • Kesa iz DS-A

    15:32 // 30. 5. 2012.

    Poštovane Demokrate!

    Sve sam mogao da zamislim ali ovo ne, zato VAM se i obraćam. Smejasmo se Tominoj diplomi i to nam beše jedan od aduta u predizbornoj kampanji.
    Skupljasmo se dajući podršku jednima i drugima dok su se svađali, dok su jedni drugima u svoj žuči priređivali političke parastose i četrdeset dana,a sada oni se slizaše rad svojih interesa, valjda je to i interes stranke nam, te će nam to brzo nadam se objasniti samo da konstituišu vlast, da im nešto ne propadne i neko od rodbine ne zameri što nije zapošljen u prvom krugu, a posle biće mesta i za sve ostale. Stize nas još svežija diploma, i to ne na bilo kom fakultetu, nego na državnom, pa dosta je čovek jeo cement po gradilištima, koja nije ni omirisao bar ti znamo mi koji smo po nesto uradili za ovu zemlju i ovaj grad, a sad če da nam rukovodi svima i da nastavi da uređuje grad čovek koji nebi mogo da prođe na konkursu za čuvara polja u mom napuštemom selu, jer i za to treba neko znanje.

    • petar

      18:08 // 30. 5. 2012.

      Keso, nema potrebe da se sekiraš, gorepomenuti klovn NEĆE biti gradonačelnik. U stvari, neće biti ništa, vlast će formirati SNS, SPS, DSS i LDP.
      Eto, nema sekiracije!

  • M

    16:50 // 30. 5. 2012.

    Bitka za Ćirkovića je bitka za promenu, ali to Simonović i njemu bliski ne shvataju. Žive u iluziji koju su sami stvroili, pa ne vide dalje od interesa. Cela muka je da se ne pomere, ili bolje uglave razni Šerifi, Slađe, Bilje Bajke, Dušice..
    OČISTITE SE OD NABEĐENIH MANEKENA, POŠTOVANE DEMOKRATE!

  • Miško Ristić

    07:18 // 31. 5. 2012.

    Zašto se brate, poštovane demokrate ne raspravite, svadjate i krljate kod vas u stranci, nego ovde na JV. Ovako nas samo beskrajno zanimljivo zabavljate iznošenjem svog prljavog veša, tj. usranih gaća.

    PS Zoki vam nije bio dobar (a i gradjanima), pa eto vam(nam) ga...

  • Durlan

    17:59 // 31. 5. 2012.

    Koliko pameti na ovako malom mestu, sad svi pametujemo i kao nešto znamo. Pojedini bi trebali da se malo više bave muzikom.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: