Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 1. 3. 2022.

| Politika

Cvetanović: Imamo najave da će Vučić svoju predsedničku kampanju krenuti iz Jablaničkog okruga

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Vučić, Leskovac
Vučič obilazi radove na stadionu; foto: FB "Aleksandar Vučić"

Iako predednički izbori još nisu raspisani, gradonačelniik Leskovca Goran Cvetanović danas je najavio mogućnost da Aleksandar Vučić svoju predsedničku kampanju počne iz Jablaničkog okruga, kao i da će predsednik tada obići i radove na izgradnji novog stadiona.

Predizbornu kampanju za parlamentane izbore SNS je počeo sa fudbalskog stadiona u Merošini, koji je, iako funkcionalan, prekopan i prekriven šljunkom zbog mitinga, a da bi i predsednička kampanja mogla da krene sa juga, i to iz Jablaničkog okruga, najavio je danas prvi čovek Leskovca.

Cvetanović je na pitanje o radovima na stadionu rekao da sve ide planiranom dinamikom, pa čak i brže, te da bi uskoro te radove mogao da obiđe i predsednik Srbije i SNS-a.

Od tri stadiona koji se grade u Srbiji, naš u Leskovcu najviše napreduje, očekujemo da će radove uskoro obići i predsednik Vučić, već ima najava da će on predsedničku kampanju krenuti iz Jablaničkog okruga. Radovi stvarno idu u dobrom smeru i ako se ovako nastavi, možda bi čak do kraja godine mogli da očekujemo završetak - rekao je Cvetanović.

Upravo je Vučić septembra 2019. godine najavio gradnju stadiona po UEFA standardima u Leskovcu, kao i da će pored tog grada moderne stadione dobiti još 5 gradova. Ipak, na kraju je odlučeno da nove stadione, pored Leskovca, dobiju Zaječar i Loznica.

Podsetimo, prilikom početka kampanje za parlamentarne izbore u Merošini, Vučić je obećao plate od 1.000 evra, kao i vredne investicije za jug Srbije.

*Zbog velikog angažovanja botova, komentari na ovom tekstu su isključeni

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: