Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:05, 1. 3. 2018.

| Politika

Cvetanović: Imao sam peticu iz matematike, premijerku dočekalo više ljudi

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
Cvetanovic
Cvetanović brojao koliko je ljudi dočekalo premijerku, foto: D. M.

Prema rečima prvog čoveka Leskovca Gorana Cvetanovića, koji kaže da, iako je nije voleo, iz matematike je imao peticu, pa je zaključio i prebrojao da je predsednicu Vlade Anu Brnabić juče u ovom gradu dočekalo više od “nekoliko desetina” ljudi.

Sa odštampanim tekstom Južnih vesti o poseti premijerke u rukama, gradonačelnik je, inače na predizbornoj konferenciji za medije u prostorijama Srpske napredne stranke, upitao da li novinari ove redakcije imaju pitanja, a onda im preneo svoje matematičke zaključke.

Baš sam brojao ovo, ne znam kako ima desetine građana. Ja sam imao peticu iz matematike, medicinu sam završio baš zbog toga što mi nije bila najbolji, ali imao sam peticu. Brojim, brojim i nekako mi se ta matematika ne dopada. Da Vam kažem, ako je ovo više desetina građana juče, onda odlično brojite svaka čast - rekao je Cvetanović.

Osim broja građana koji su, i na ovako hladnom vremenu strpljivo čekali premijerku, Cvetanović je prokomentarisao i natpis o opštem stanju leskovačke bolnice.

Opšta bolnica je, da imate k znanju, prošle godine dobila u Londonu najbolje priznanje za najbolju bolnicu, ne u regionu, ne na Balkanu, nego u Istočnoj Evropi. Grudno odeljenje su majstori iz bolnice počeli sami da saniraju i da opravljaju - kaže Cvetanović.

Podsetimo, sam direktor Opšte bolnice u Leskovcu je za lokalnu Jugmediu komentarisao pad plafona rekavši "da pacijenti nisu ugroženi i da će se uraditi kompletna sanacija", dok je novinarima Južnih vesti rekao da to ipak ruše radnici, a onda je govorio o Infektivnoj klinici čije je renoviranje juče pohvalila i premijerka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kimi

    15:43 // 2. 3. 2018.

    a kakva je to predizborna konferencija u Leskovcu? jel za izbore u Beogradu?

  • Gaga

    12:15 // 2. 3. 2018.

    Doticni Cvetanovic je slika i prilika naprednjacke stranke.Dno dna!

    • pa kako

      17:46 // 2. 3. 2018.

      da se ne uklopi, On zna da broji, nije voleo matematiku al eto, zna, broji. :)

  • BRUKA

    23:36 // 1. 3. 2018.

    Leskovačli gradonačelnik je godinama bruka i sramota ne samo ovog grada, nego i partije kojoj pripada i koja bi konačno morala da ukapira da joj kadrovi poput njega ruše rejting kod građana.Možda je on završio i hiqadu fakulteta i ginekologija, ali nepismen je brate totalno i do bola.Ne ume da sastavi jednu pristojnu rečenicu, ali je arogantan i bezobrazan prema novinarima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: