Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:41, 26. 11. 2018.

| Politika

Cvetanović: Savez za prevare čine istrošeni političari koje ništa ne povezuje

Autor:Bojana AntićIzvor:Južne vesti
goran cvetanovic
Neslogu dokazao novinskim člancima, foto: B. Antić

Iako bi, kako kaže, lično voleo da postoji jaka opozicija prvi čovek Leskovca i leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović smatra da je Savez za Srbiju osnovan kako bi “istrošeni političari” koji ga vode nastavili sa krađom i uništavanjem Srbije.

Savez za prevare ili Savez za propast Srbije, kako ga je “prekrstio” Cvetanović čine političari koje ne povezuje ništa do, kako kaže, velike mržnje prema Srpskoj naprednoj stranci i prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Savez za prevare čine istrošeni političari koji se zalažu za politiku mržnje, politiku uvreda i pretnje. Savez za propast Srbije konstantno upućuje pretnje i proziva, i premijerku i predsednika i na najgori mogući način im prete. Pored nastrane politike koju sprovode, oni za cilj imaju preuzimanje vlasti kako bi isključivo nastavili sa krađom i uništavanjem naše prelepe zemlje Srbije - kaže Cvetanović.

On je tvrdnje da ih ništa ne povezuje i da nisu tako ujedinjeni kako se predstavljaju dokumentovao novinskim člancima.

Da je sve ovo što sam rekao blaga forma podsetiću vas šta su rekli samo Jeremić i gospodin Đilas jedan o drugome: Jeremić - Đilas je osvetoljubiv, brutalan i autokratičan ili možda Đilas: Sramota je dati 7 miliona dolara za Jeremića u Njujorku samo za njegov stan. Verujem i jednom i drugom i da obojica govore potpunu istinu - kaže Cvetanović.

Dodaje i da mu nije jasno kako takvi ljudi, koji ne koriste argumente i nešto rade, već vređaju i maštaju, imaju obraza da napadaju Srpsku naprednu stranku.


"Đilas nije hteo da mi pruži ruku"

Iako je za svakog od članova Saveza za Srbiju koji su govorili na tribini u Leskovcu imao po koju reč "hvale", Cvetanović je najviše pažnje posvetio Draganu Đilasu za koga kaže da "bezobraznijeg i nekulturnijeg čoveka od njega nije upoznao".

Ovo je ilustrovao pričom koja se desila pre 5 godina na utakmici Zvezda - Partizan u niškom Čairu.

Tog dana je gospodin Đilas postao predsednik Košarkaškog saveza Srbije. I pošto su nam mesta bila blizu, ja sam mu pružio ruku, u prisustvu mog sina, želeći da mu čestitam što je postao predsednik Košarkaškog saveza i on pred onolikim narodom nije pružio ruku - priča Cvetanović.

To samo govori o tome, kaže Cvetanović, kakav je on “nemoralan lik” koji je 300 miliona evra zaradio za vreme svoje vladavine.

Dodaje i da o sastavu ljudi koji čine Savez dosta govori činjenica da su u Leskovac neki od njih došli prvi put iako su mogli da dođu i ranije kada su bili na vlasti, kao i činjenica da su zakupili hol Leskovačkog kulturnog centra jer im je bioskopska sala, čiji zakup košta 15.000 dinara, očigledno bila preskupa.

Podsetimo, Savez za Srbiju u subotu je održao tribinu na kojoj je Leskovčanima predstavio svoj plan i program.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cveta

    08:50 // 27. 11. 2018.

    Vidno uplašen . Bliži se kraj radikalskog SNS-a.

    • Miomir

      22:44 // 27. 11. 2018.

      Ove iz Saveza za prevare ujedinio je interes i zelja da se dokopaju budzeta kako bi opet mogli da otimaju od nas kao nekada, da zatvore sve fabrike i otpuste ljude kao nekada. Raspasce se ta interesna grupacija brze nego sto su se sakupili. Do juce jedan o drugome pricali sve najgore, a danas su veliki saveznici.

    • Marija Stamenkovic

      22:50 // 27. 11. 2018.

      Da, da, bas se prepao... Opozicija u Srbiji nikad nije bila smesnija i sa manje sansi za bilo kakav politicki uspeh!

    • Vujasin82

      23:21 // 27. 11. 2018.

      Uplašeni su oni koji se okupljaju oko nekih saveza koji su sve samo ne principijalni i moralni.

  • tony

    07:56 // 27. 11. 2018.

    ...ha, ha, ha...ono kad se polupismeni mesar nadje da komentariše ljude koji su i po obrazovanju i po radnom iskustvu i po ugledu koji imaju na medjunarodnom nivou daleko ispred ovog priučenog naprdnjaka...

    • Boris

      22:48 // 27. 11. 2018.

      Ma nema sta celokupna "elita" se sakupila u savez sve im pamet curi niz bradu, umesto da se pokriju usima i cute jer su Srbiju doveli do propasti oni bi da nastave sa kradjom.

    • Vuja

      23:19 // 27. 11. 2018.

      300 miliona posto grešite. Te koje zastupate su odveli Leskovac do ruba propasti.

    • Leskovcanka

      00:08 // 28. 11. 2018.

      Gradonacelnik Leskovca je jedan od najboljih celnika ovog grada do sada. Moze da se pohvali i transparentno pokaze narodu sta je sve doprineo i sta ce sve doprineti za nas grad. I prosto su suvisni komentari i izlivi negativnih emocija prema ovom coveku, jer zaista nije lepo klevetati i govoriti ruzno o nekome ko veoma uspesno obavlja svoj posao za dobrobit naroda.

  • Milos

    23:20 // 26. 11. 2018.

    Ovaj rostilj-majstor komentarise jednog Jeremica sa medjunarodnim obrazovanjem i radnim iskustvom, coveka koji je predsedavao UN-om! Neverovatno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: