Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 28. 4. 2023.

| Politika

Cvetanović bez protivkandidata na Skupštini SNS-a reizabran za predsednika Gradskog odbora

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Goran Cvetanović - SNS
Ni ovoga puta niko nije imao hrabrosti da bude cvetanovićev protivnik; foto: M. M.

Iako je javno zatražio protivkandidata za mesto predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Goran Cvetanović na sinoćnoj izbornoj Skupšini nije imao protivnika pa je dobio podršku svih 356 delegata. Prvi čovek Leskovca rekao je i da je srećan i ponosan što će u još jednom mandatu na lokalu predvoditi stranku koja će u ovoj godini proslaviti 15 godina postojanja, ali i koja je izuzetno zaslužna za, kako kaže, veliki napredak na svim poljima u Leskovcu.

Nakon potvrde još jednog mandata Cvetanović nije propustio priliku da još jednom pobroji šta je to sve urađeno u Leskovcu od 2012. godine, kada je on preuzeo rukovođenje gradom, posebno je istakao smanjenje broja nezaposlenih, kao i ulaganja u obrazovanje, kulturu, a neizostavni deo bila je briga i o penzionerima.

Podrška građana i sva ulaganja su dokaz da je naša zemlja na čelu sa predsednikom Republike Srbije i predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem na ispravnom putu. Naše reči nisu prazne, svaka naša reč postane delo, i kao što svi znate i kao što ste svi mogli sada da čujete, svakodnevnim i predanim radom promenili smo izgled našeg grada i svakog sela u okolini - rekao je Cvetanović.

SNS Leskovac Izabrani i delegati za Skupštinu stranke; foto: M. M.Posebno mu je bilo drago, kako stoji na sajtu leskovačkih naprednjaka, to što je jednoglasno reizabran za predsednika Gradskog odbora, ali ni ovoga puta nije imao protivkandidata.

Ne mogu da opišem koliko sam ponosan i srećan što ste mi ponovo pružili jednoglasnu podršku i izabrali me za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac. Trudiću se da dato mi poverenje potpuno opravdam. Na ovom mestu ću, kao i do sada, biti tu za sve vas i za sve naše sugrađane, i za probleme, i za radost, jer mi smo jedna velika porodica i nastavićemo da budemo složni i jedinstveni. Zahvaljujući predanom radu našeg predsednika gospodina Aleksandra Vučića živimo u drugačijoj, jačoj i boljoj Srbiji. Merilo uspešnosti jedne politike su rezultati, a rezultati koje smo svi zajedni ostvarili su našu Srbiju i naš Leskovac uzdigli u svakom pogledu. Naša je obaveza, želja i potreba da tim putem nastavimo i dalje - kaže Cvetanović.

Skupštini je prisustvovao potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Dragan Stevanović, a potvrđeni su i delegati za Skupštinu stranke koja treba da bude održana krajem maja u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • SONY

    21:43 // 29. 4. 2023.

    Naravno da je jednoglasno izabran upravo Cvetanović koji zaista nema protiv kandidate koji bi bolje radili na reformi i koji bi se više zalagali za razvoj našeg grada. Dela govore i svi su svesni činjenice da je najbolji i da radi i stvara u interesu naših građana punih 10 godina.

  • DEKI

    16:57 // 29. 4. 2023.

    Naravno da nema protivkandidata, zato sto nema boljeg, nitice biti.

  • Maya

    10:54 // 29. 4. 2023.

    Privreda naseg grada unistena je za vreme prethodnih vlada, nekih drugih stranaka. Dolaskom na vlast i sada aktuelne stranke, intenzivno je krenulo ozivljavanje privrede dovodjenjem novih investicija. Mogli su i ostali da se kandiduju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: