Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:28, 29. 3. 2023.

| Politika

Cvetanović o vladavini Leskovcem: Istorija će pisati da iza velikih projekata stoji moj tim

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
20230329_142005
Cvetanović podsetio građane šta je to sve urađeno u prethodnih 10 godina, ali i kako je tekao njegov politički put; foto: M. M.

Od ministra bez portfelja tokom 2000. godine, preko narodnog opozicionog poslanika u nekoliko skupštinskih mandata i predsednika Skupštine Grada, do prvog gradonačelnika Leskovca - tako je tekao politički put Gorana Cvetanovića koji je danas, nabrajući šta je sve urađeno za vreme njegovog vladanja, istakao da će istorija pisati da iza svih velikih projekata u Leskovcu stoji upravo on, zajedno sa njegovim timom.

Učestala obraćanja prvog čoveka Leskovca građanima više nisu strana, s obzirom da bar najmanje dva puta godišnje nađe razlog za hvalospev o onome što je urađeno u tom gradu. Ovoga puta povod je, kako kaže, bio strmoglavi preporod Leskovca i to sve zahvaljujući njemu, koji se politikom bavi sada već više od 20 godina.

Trg koji još nije završen, savremena Bolnica, velelepni stadion, rekonstrukcija škola, ambulanti i puteva, fabrike i nova radna mesta - nezaobilazna su tema gradonačelnika u svakom od njegovih obraćanja, a kao i obično, za sve ono loše što je urađeno u tom gradu okrivio je prethodnu vlast, iako je gradonačelnik Leskovca već više od 10 godina.

O tome šta sam uradio od kako sam postao predsednik Skupštine Grada, preko funkcije u Saveznoj Vladi sudiće vreme. Ono najbolje meri uspeh svakog od nas političara. Jedino znam da će istorija pisati da će iza velikih projekata u Leskovcu upravo stajati moj tim. Pored brojnih priznanja koje sam u proteklim godinama dobio, to je najveća i najvažnija nagrada - rekao je Cvetanović.

20230329_140435 Skupštinska sala prepuna Gradskig većnika, direktora i zaposlenih u javnim preduzećima; foto: M. M.Gradonačelnik Leskovca ističe i da poverenje građana na izborima pokazuje da on, zajedno sa njegovim timom, radi dobar posao i da zbog toga oseća ogromnu zahvalnost.

Zahvalnost za priliku, za ukazanu čast da budem jedan od onih koji će u jednom od najtežih perioda u novijoj istoriji naše zemlje, nekim čudom, učiniti ujedno jednim od perspektivnih vremenskih perioda za naš grad. Moj karakter i moje vaspitanje svi znate, ne verujem u čuda. Rad, rad i da ponovim samo rad i da taj rad ne bude smešten u arhive neuspeha, već da bude vidljiv u životu svih nas - rekao je Cvetanović.

Njegov govor u Skupštini Grada uobičajno su pratili članovi Gradskog veća, direktori i zaposleni u javnim preduzećima, dok su u uvodu hvalospev o tome šta je Goran Cvetanović uradio za Leskovac čitali i direktor i glumica Narodnog pozorišta iz Leskovca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sandra Savic

    20:44 // 1. 4. 2023.

    Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović se uvek sa povodom obraća svojim gradjanima Iza njega stoje dela i to velika dela koja će biti upisana u istoriju ovog grada. Ovaj čovek živi i radi za svoje sugradjane, učinio je da se nadjemo ja lestvici najrazvijwnijih gradova u Srbiji isključivo svojom radom i radom svog tima. Uspeh mu niko ne može osporiti niti rezultate...

  • MIKI

    12:42 // 1. 4. 2023.

    Dela govore i vidi se sve sto je uradjeno poslednjih godina.Ko ne vidi neka preslusa izlaganje gradonacelnika.

  • Marija Dj

    10:16 // 1. 4. 2023.

    Neosporno je da su rezultati vidljivi i da naš grad postaje lepši I uređeniji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: