Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 2. 6. 2016.

| Politika

Cvetanović ostaje gradonačelnik Leskovca

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
Leskovac
Cvetanović: "Naš osnovni dogovor je da lični interesi ne smeju da budu ispred opštih"

Koalicija oko SNS-a, Socijalistička partija Srbije, Nova Srbija i jedan odbornik Romske stranke "Jedinstvo" činiće vladajuću koaliciju u Leskovcu sa 54 od 75 odbornika u lokalnom parlamentu.

Na konferenciji za novinare u prostorijama naprednjaka saopšteno je i da će opoziciju u ovom gradu činiti Jedinstvena Srbija, DS, Socijaldemokratska stranka i SRS.

Lider naprednjaka i dosadašnji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je kazao je da će ostati na toj funkciji i da neće menjati ni svog zamenika Dragana Jovanovića (SNS), dok će predsednik Skupštine grada zapravo biti socijalista Aleksandar Đurović umesto dosadašnjeg Dušana Cvetkovića Lešnjaka, takođe iz ove stranke.

Zamenik predsednika Skupštine grada ostaće Milun Dinić iz redova PUPS-a.

Velikih promena u novoj vladajućoj strukturi nema, a naš osnovni dogovor je da lični interesi ne smeju da budu ispred opštih. Naš cilj je da svaki Leskovčanin, ma kako politički opredeljen, novu lokalnu vlast doživljava kao svoju - kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Konstitutivna sednica Skupštine grada zakazana je za ponedeljak 6. jun, ali se na njoj neće odlučivati o raspodeli "kvota" po javnim preduzećioma i ustanovama, već će samo biti formirani organi vlasti, kao i gradsko veće.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ubacivač

    08:49 // 3. 6. 2016.

    Glasali ste sad cutite ...:-)

  • Babangida

    18:20 // 2. 6. 2016.

    Svi sa slike u Parovi ili na farmu.

  • Lj

    17:37 // 2. 6. 2016.

    Hvala Juznim vestima i za ove informacije. Imam utisak da se sve nesto kije, mulja, presipa iz suda u sud, da se peva pesma SEDMORICE MLADIH: KOFA JE BUSNA o MAJSTORE MOJ...
    Mozda me i utisak vara?
    Ko ce ga znati.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: