Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 10. 7. 2015.

| Politika

DS: Grad zaboravio na Opštinu Pantelej

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
490x370-490x370-ds-ilustracija-press.jpg
Iz DS-a poručuju da u Panteleju ništa nije urađeno u prethodne 3 godine; foto: DS

Nezavršene saobraćajnice, ukidanje pedijatrijske službe, podela kanti samo u Medijani i Paliluli, za niški odbor Demokratske stranke jasan su pokazatelj da je Grad Niš zaboravio na Opštinu Pantelej.

Šef Odborničke grupe DS u Panteleju Branislav Mišić kaže da je u mandatu njegove stranke urađen Somborski bulevar, most i saobraćajnice u Ulici vojvode Mišića, kao i Bulevar Medijana, deo kružnog prstena oko Niša.

Od promene vlasti 2012. godine, kaže Mišić, sa tim se stalo.

Aktuelna vlast nije našla za shodno da te objekte do kraja stavi u funkciju. Zbog toga je Somborski bulevar ostao bez pristupnih raskrsnica u Ulici Kosovke devojke i u delu Matejevačkog puta. Primer je i most u Vojvode Mišića gde nije do kraja urađena pristupna saobraćajnica - kaže Mišić.

Njegov stranački kolega Mića Jevtić kaže da se u prethodne 3 godine pokazalo da je Grad zainteresovan samo za centralne opštine i da je evidentan neravnomeran razvoj.

Pantelej je bitan strateški deo grada, ali grad vidljivo favorizuje centralne opštine, Medijanu i Palilulu. Ukinuta je pedijatrijska služba u opštinskim ambulantama i prebačena u Dom zdravlja. Kvalitet prikupljanja komunalnog otpada deljenjem besplatnih kanti podignut je u par centralnih opština a Pantelej je ostao na marginama - rekao je Jevtić.

On kaže da je DS brojnim akcijama pokušao da ukaže na probleme stanovnika u Panteleju, a poslednja u nizu je “Osvetlimo Pantelej”.

Demokrate obećavaju da će završiti započeto “kada za to dođe vreme”, a u platformi “za bolji Niš” sve opštine su, kako kažu, ravnomerno sagledane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Randja

    11:59 // 13. 7. 2015.

    SAMO NAPRED DEMOKRATE! DO POBEDE! VRATIMO NASEM CARSKOM GRADU SJAJ!

  • neuredjeni prilazi zgradama,rupe

    10:37 // 13. 7. 2015.

    Jel to ona opstina bez parking mesta oko milenovicevih zgrada,bez osvetljenja oko zgrada,bez ijednog drveta,bez jednog travnjaka izmedju zgrada-milenovicev beton raj koji ima upotrebne dozvole,koga nikonije ozbiljno kontrolisao sta je radio i stauradio a sta je trebalo dauradi.sramno i za opstinu pantelej i njene organe.vazno je da se gradi selo i bogateinvestitori i jos poneko jer zmuri sve vreme

  • Još jedan prekaljeni

    11:57 // 12. 7. 2015.

    Na Vašu žalost Miroslave, ove "prekaljene" demokrate zajedno sa Paunovićem, su jedini skupili hrabrosti da kažu to što misle dok svi Vi ostali tražite hladovinu u senci Bate Drvara.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: