Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 26. 12. 2012.

| Politika

DS Prokuplje: moguća promena vlasti

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
DS-KONFERENCIJA.JPG

Iz prokupačkog DS-a kažu da sumnjaju da je hapšenje njihovog člana i bivšeg predsednika opštine Milana Arsovića političko i povezano sa mogućom promenom vlasti u Prokuplju.

Na konferenciji za novinare Opštinskog odbora DS-a rečeno  je da ta stranka nikoga ne štiti, ali da hapšenja ne treba da budu selektivna i politička.

- Mi smo apsolutno za borbu protiv korupcije, ali je neophodno da se držimo zakona i da se dokaže nečija krivica - rekao je Boban Lepojević, predsednik Okružnog odbora DS.

Lepojević kaže da sumnja da je ovde reč o političkom hapšenju i da je to povezano sa eventualnom promenom vlasti koja se najavljuje u Prokuplju.

Demokrate ne kriju da pregovaraju sa svim strankama i da će sednica Skupštine, koja je zakazana za petak, možda doneti promenu lokalne vlasti.

Podsetimo, bivši predsednik opštine i član DS Milan Arsović uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i oštetio lokalni budžet za 90.000 evra, preko tendera za tri dečija igrališta.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neca ds

    23:41 // 21. 1. 2013.

    Nema nista od nnove koalicije.

  • prokupcanin

    22:53 // 26. 12. 2012.

    O boze,pa i vrapci znaju da se pregovara o koaliciji Ds i Sns u Prokuplju.Sta vam je to cudno?Iza ovoga stoji Sps,jer ih mnogo brine gubitak vlasti,jer su radili mnogo gore stvari od Ds.

  • marija

    21:20 // 26. 12. 2012.

    nemojte da se bunite,dosta je bilo korupcije i kriminala.celu drzavu su doveli do prosjackog stapa.sram vas bilo i jos se bunite.samo napred ptotiv korupcije i kriminala.u tom prokuplju nemoze nista da se zavrsi ako nemas vezu.bravo za sns.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: