Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 4. 2. 2015.

| Politika

DS i SRS kritikuju nišku vlast

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ds-i-srs.jpg
Radikali i demokrate protiv niške vlasti; Ilustracija

Dok demokrate kažu da je Niš u mandatu aktuelne vlasti dostigao rekordnu stopu nezaposlenosti, radikali smatraju da je aktuelna vladajuća ganitura “najgora od svih prošlih zajedno”.

Gradski odbor Demokratske stranke na svojoj sednici koja je održana 2. februara zaključio je da gradska vlast u Nišu ne čini ništa kako bi omogućila nova zapošljavnja iako je, prema njihovim statistikama, stopa nezaposlenosti na rekordnom nivou.

Niš treba sagledati onako kako zaslužuje, ali u situaciji kada je on u vidnom zaostatku za Beogradom, Novim Sadom, pa i Kragujevcem, kad su u pitanju investicije i izdvajanja iz budžeta, on mora biti sagledan kao ono što zaista jeste u poslednje dve godine – kao skrajnuto i nerazvijeno područje koje dnevno u proseku beleži po 12 novih nezaposlenih građana - stoji u saopštenju DS.

Saopštenjem se oglasio i niški odbor Srpske radikalne stranke u kojem piše da su “nesposobnost i korumpiranost već dugo jedina osobina svake niške vlasti”, a, kako naglašavaju, ove pogotovo.

Iako treba sačakati sudski epilog afera koje potresaju naš grad, očigledno je da posle najnovijih hapšenja  čelnika vladajućih stranaka, vlast u  Nišu nema legitimitet da više obavlja tu dužnost. Zato ova vlast mora da ode i njen odlazak će za Nišlije biti jedina dobra vest kada je ona u pitanju - stoji u saopštenju SRS.

Kritičari rada gradonačelnika Niša Zorana Perišića i njegovih saradnika odavno su predstavnici Nove stranke. Juče je, nakon hapšenja najviših funkcionera niškog SPS, u legitimitet lokalnih funkcionera posumnjao i LDP.

Ipak, prvi čovek Niša i pored kritika, afera, hapšenja, ostavki većnika i načelnika, kaže da koalicija na vlasti u Nišu funkcioniše bez problema i neometano.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • антибот

    11:41 // 5. 2. 2015.

    Просто ме срамота колико добро живимо

  • peki paki

    15:07 // 4. 2. 2015.

    I treba da kritikuju ovo neznanje i sujetu.Zbog neznanja i glumatanja i dalje je situacija u G.upravi,u svim ustanovama i gradskim preduzecima-KATASTROFALNA.Ova koalicija je ista kao proślaBRUKA zaSNS

    • Долина глади

      09:47 // 5. 2. 2015.

      Не зна се ко је гори, ови што критикују или критиковани !? Битно да су се сви овајдили од нишлија ! Шта ли смо Богу згрешили да нам овакви воде град !?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: