Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:36, 6. 4. 2012.

| Politika

DS: ipak Ćirković prvi na listi za Niš

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
cirkovic-dragoslav
Dragoslav Ćirković, arhivska fotografija

Izvršni odbor Demokratske stranke u Beogradu večeras odlučio da na listi za Skupštinu grada prvi bude Dragoslav Ćirković, a Miloš Simonović drugi, saznaju Južne vesti.

Izvor Južnih vesti kaže da je to jedina izmena u odnosu na predlog izborne liste koji je sinoć usvojen na sednici Gradskog odbora DS u Nišu.

Podsetimo, Gradski odbor DS u Nišu sinoć je usvojio izbornu listu za radsku skupštinu, na kojoj je prvi bio prvi čovek stranke u Nišu Miloš Simonović, dok je Ćirković bio drugi.

Dragoslav Ćirković rođen je 1954. godine u Blacu. Aktuelni je predsednik niške opštine Mediana i član Glavnog odbora stranke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljuba

    00:26 // 14. 4. 2012.

    Uvazena gospodo,DS ima kadrove koji su bolji od predlozenih. Setite se nekih od osnivaca DS u NISU npr. prof DOMAZET, advokat Dejan Ciric,.... Kada je bilo najopsnije oni su bili u prvim redovima i sad se bave svojim zanimanjima.
    Za mene kao lokal patriote bitno je da prvi covek NISA budu RODJENE NISLIJE.

    Dosta mi je onih koji nisu ucili bar osnovnu skolu u Nisu, a javljaju se za tako visoke funcije u Nisu. Kako ih nije sramota? Dosta mi je onih koji Nis gledaju kao odskocnu dasku prema Beogadu i posle nas lako prodaju (oni stariji se secaju IGICA koji je prodao Ei i najbolje fabrike preselio u Beograd).

    Prevazidjimo partijske zaslepljenosti i glasajmo za GRADONACELNIKA RODJENOG NISLIJU koji je rastao sa ovim gradom i DOKAZAO SE u svom PROFESIONALNOM poslu. Ako ne cenimo NASEG NISLIJU niko nece i nas ceniti.

    I na kraju jedna poslovica kaze: "Tamo gde ti je pupak isecen tu ti je prva i prava ljubav"

    • ROĐENA NIŠLIKA

      01:36 // 26. 5. 2012.

      Napred, Ćirko! Ti bar znaš da se nasmeješ. A ovaj Ljuba što podržava "samo rođene Niišlije" neka se probudi iz srednjevekovnog konzervatizma. ceo napredni svet je već odavno multi-kulti, a on hoće gradonačelnika "rođenog u Niš"!!! Kao da je to neka moralna ili ljudska osobina! Valjda ima još nešto pre mesta rođenja ili mesta boravka. Sa tom pričom lokal-patriote ukopali ste se u blatu i samo molite boga da svi sposobni odu - na kraju bi i na Ljubu možda došao red da (p)ostane gradonačelnik

  • Ipak ipak

    11:05 // 9. 4. 2012.

    Jel ipak Cirkovic ili je ipak Simonovic? Ne moze ipak za obojicu? Ili ce se pojaviti treci kandidat? Nislije popiju 1 000 000 tableta za smirenje? Dobro da nije vise, s obzirom kakva nam je grska vlast!!!

  • DMG

    10:12 // 9. 4. 2012.

    BOGA MI NISAM SIGURAN U OVU VASU VEST!!!
    OBZIROM DA STE JE SAMO VI OBJAVILI, A NIKO JE NIJE POTVRDIO (NI DEMANTOVAO) I DA STE CESTO PRISTRASNI, MORAM DA KAZEM DA BAS I NE VERUJEM U OVO.
    STO BI SE REKLO PO NASKI: ''Ne se znaje, Zare igra''.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: