Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 22. 10. 2012.

| Politika

DS kritikuje kadrovska rešenja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
490x370-DS-logo.jpg

Gradski odbor Demokratske stranke na osnovu priloženih biografija kritikovao je, pre svega stručnost, predloženih kandidata za upravne odbore javnih preduzeća.

Portparolki DS-a Dragani Stojanović Krstić najinteresantnija je biografija Jelene Lilić kandidata Ujedinjenih regiona Srbije za članicu Upravnog odbora Aerodroma “Konstantin Veliki”.

- Gospođa je veterinarski tehničar pa zaista ne vidim vezu između njene struke i onoga što se radi na Aerodromu – rekla je portparolka DS-a.

Stojanović Krstić je ukazala i na moguć sukob interesa odbornika SNS-a Miloša Milovančevića o čemu možete čitati u posebnom tekstu – ovde.

Predsednik Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije Branislav Jovanović nije komentarisao ove navode demokrata već je naglasio da se “treba pitati koji je spasio od propasti Aerodrom u prethodnim godinama”.

bane jovanovic Branislav Jovanović, arhivska fotografija

- Zahvaljujući stručnom radu rukovodstva gde direktor nije član nijedne stranke uspeli smo da Aerodrom koji funkcioniše bez putnika praktično tri godine održimo, zahvaljujući našim stranačkim i političkim vezama sa Aerodromom “Nikola Tesla” odakle je za tri godine došlo preko 250 miliona dinara bespovratnih sredstava - kaže Jovanović.

On dodaje da Upravni odbor ne upravlja, već da u ovakvoj vanrednoj situaciji upravlja grad, a da je URS dao puni doprinos funkcionisanju Aerodroma u prethodnom periodu.

Kadrovske promene u Upravnim odborima komentarisao je i predsednik niške Skupštine Mile Ilić koji je naglasio da je stav njegove stranke, SPS-a da postojeći članovi upravnih odbora ostanu na tim mestima do isteka mandata. 


Podsetimo, odluku o kandidatima za članove i predsednike Upravnih odbora koje su dostavile odborničke grupe verifikovao je i u skupštinsku proceduru uvrstio Odbor za imenovanja.

O pojedinim kadrovskim rešenjima možete čitati - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena

    18:41 // 26. 10. 2012.

    E, bravo gospodine Jovanovicu! Ova veterinarka ce verovatno tek da spasi Aerodrom... A mozda je ideja da se uvede dopunska delatnost u vidu cuvanja koza i pravljenja sira? Onda, slazem se, ne moze nestrucno lice da organizuje ispasu.

  • milan mirkovic

    13:31 // 23. 10. 2012.

    Dzabe je DS imao strucne kadrove za sve oblasti kada ih nije koristio njihov je manir bio da postavljaju ljude bez ikakvog poznavanja posla samo zarad stranackog mira i napretka stranke a za sve ostalo se nisu puno brinuli...

  • jelena

    09:38 // 23. 10. 2012.

    Sviđalo se to nekom ili ne ali ovakva kadrovska rešenja su bruka za bilo koju struku!Nemogu a da se ne zapitam zašto onda postoje škole i fakulteti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: