Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 22. 10. 2012.

DS kritikuje kadrovska rešenja

490x370-DS-logo.jpg

Gradski odbor Demokratske stranke na osnovu priloženih biografija kritikovao je, pre svega stručnost, predloženih kandidata za upravne odbore javnih preduzeća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Alter Ego

    01:49 // 23. 10. 2012.

    Kako je DS u toku svog vladanja vladao savršeno i bez ikakve mrlje smatram da bi trebalo da se njihove kritike shvate kao vrlo stručne...Ma daj molim te koga bre više lažete?
    Vi ste radili savršeno a drugi sve rade pogrešno? Kako to izgleda sada kada ste opozicija? Malo čudno zar ne?

    • Simpatizer DS-a

      07:55 // 23. 10. 2012.

      Pravo da ti kažem, biti opozicija ovakvoj vlasti je pomalo nastrano. Jer mogu da razumem šta će vet.tehničar nekom političaru ali aerodromu???

  • milan mirkovic

    13:31 // 23. 10. 2012.

    Dzabe je DS imao strucne kadrove za sve oblasti kada ih nije koristio njihov je manir bio da postavljaju ljude bez ikakvog poznavanja posla samo zarad stranackog mira i napretka stranke a za sve ostalo se nisu puno brinuli...

  • Kalimero

    07:58 // 23. 10. 2012.

    Tesko je kad sednes s'druge strane klupe,tj. kad vise nisi glavni i kad vise ne slusaju tebe vec ti slusas druge.Neznam samo sta je ocekivao DS da od njih traze blagoslov koga ce gde da postavljaju i na koja mesta?!Pa oni ocigledno iz iskustva dele uputstva!
    Dragana se sigurno zabrinula za svog decka gde ce da se udene pa iz tog razloga kritikuje postavljenja.Pa i ja bih se zabrinuo da sam na njenom mestu,ipak od pozicije gradonacelnika do pozicije nezaposljenog asistenta je velika razlika.Zaboravljaju DS-ovci kako su oni kadrovirali....tako da je bolje da cute.

  • Milan Ilic

    17:06 // 22. 10. 2012.

    Da je DS, uradio bilo sta sto nije bilo za kritiku, ovakvih i jos gorih resenja nikada ne bi bilo.
    DS je, tokom dugih godina svoje apsolutne vlasti, ucinila toliko stete - da neprijatelj Srbiji uopste nije potreban.
    Samozivi, oholi, bahati, gramzivi feudalcici DS-a unistli su i Nis i Srbiju. Za njih je postojao samo bog Boris i krug BG 2.
    Ovi, novodosli, sada lesinarski, cerupaju ostatke mrtve Srbije.

  • pošteno bre

    08:00 // 23. 10. 2012.

    Dobro bre Bane a gde nadje tog stručnjaka na Aerodromu? Gde je radio pre nego je postao direktor? Pa taj nije smislenu rečenicu rekao za ovih 4 godine a kamoli nešto uradio. I na šta odoše tih 250 miliona plus sredstva iz budžeta za razne prevoznike. Što bi reko Velja, da kraduckate pa da čovek razume.

    • Bane

      16:45 // 23. 10. 2012.

      Upoznaj se malo sa činjenicama pa onda iznosi mišljenje. A ako te zanima, čovek je radio na Aerodromu 6 godina pre nego što je postao direktor, a po struci je vizduholovni inženjer. A "250 miliona" je potrošeno na vraćanje kredita kojim je prethodni direktor pripremao gašenje Aerodroma.

    • pošteno bre

      07:21 // 24. 10. 2012.

      Hvala na savetu Bane, upoznao sam se. I šta kažu činjenice, bivši direktor je bio iz DSS ili NS (koje su sada sa URS-om i SPS-om opet u koaliciji) a da stvar bude zanimljivija predsednik UO je tada bio iz G17+. E to su činjenice. A mišljenje ću ovaj put sačuvati za sebe.

  • jelena

    09:38 // 23. 10. 2012.

    Sviđalo se to nekom ili ne ali ovakva kadrovska rešenja su bruka za bilo koju struku!Nemogu a da se ne zapitam zašto onda postoje škole i fakulteti?

  • Jelena

    18:41 // 26. 10. 2012.

    E, bravo gospodine Jovanovicu! Ova veterinarka ce verovatno tek da spasi Aerodrom... A mozda je ideja da se uvede dopunska delatnost u vidu cuvanja koza i pravljenja sira? Onda, slazem se, ne moze nestrucno lice da organizuje ispasu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: