Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 22. 7. 2011.

| Politika

DS: nekorektno ponašanje SPS

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
ds vranje

VRANJE - Gradski odbor DS oštro je kritikovao odluku svog lokalnog koalicionog partnera da sa DSS i NS potpiše "Memorandum o saradnji".

Demokrate potpisani protokol ocenjuju kao "pokušaj stvaranja lokalnog političkog štita, potpisujući nekakve protokole o međustranačkoj saradnji sa partijama potpuno drugačijih ideologija" uz ocenu da je reč o "potezu u njihovom stilu sa parolom opstati na vlast po svaku cenu".

- S pravom se pitamo, čega se socijalisti plaše pa sede na nekoliko stolica u isto vreme kad ni u naznakama nemamo datum održavanja izbora? Da li se na taj način postiže prećutni dogovor o međusobnom nenapadanju? Da li je viši cilj građana Vranja da se ne zna šta se dešavalo u prethodnom periodu?

U saopštenju se navodi da se Gradski odbor DS oštro protivi "takvom trulom političkom kompromisu".

- Ili su možda samo videli nezvanična stranačka istraživanja koja im nikako ne idu u prilog pa se vode devizom "Svi zajedno do cenzusa" - zaključuju u DS

Gradski odbori odbori SPS, DSS i NS potpisali su juče "Protokol o međustranačkoj saradnji", za koji je rečeno da podrazumeva međusobne dogovore i planove za nastup na predstojećim lokalnim izborima i naglašeno da nije reč o koalicionom sporazumu.

Vladajuću većinu u Vranju čine SPS, DS , G17 i NS.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Južnomoravac

    18:15 // 23. 7. 2011.

    RAVNOPRAVNOST SVIH GRAĐANA SRBIJE.
    Spas za sve građane Srbije će biti kada većina Južnomoravaca (iz svih stranaka) shvate da moraju formirati svoju POKRAJINU JUŽNOMORAVSKU, normalno koja neće imati elemente državne autonomnosti (to isto tražiti i od Vojvođana i ostalih pokrajina).
    Najveću ulogu će imati baš Vranjanci i Leskovčani, da podrže Nišlije u formiranju administrativnog centra Južnomoravske.

    • Nema kadrova-pametni se sklanjaju iz bare da nebi smrdeli

      10:05 // 25. 7. 2011.

      Nema hrabrosti i nema lidera koji bi u Nisu pokrenuo tako nesto ,NAZALOST!!! Ovi sto nazovi glume regione(g17) i rane niske regije (i sta ja znam sta sve nece sto se na tu pricu poziva da ispliva do izbora) , e to su sve Beogradski poltroncici koji nesmeju da zucnu kad im tata odozgo nesto naredi. Ili su sitni lokalni vacarosi koji nikada sami nece preci cenzus pa se kriju pod raznim firmama kao sto je Dinkiceva trenutno a posle kad uzmu mandate ucenjuju do besvesti!!! Ucenjuju sve i svoje i one druge koji su bili politicki protivnici a sve zarad licnog interesa i koristi kao sto je npr.otvaranje novih preduzeca na gradskom budzetu,gde naravno oni postavljaju svoje direktore i odbornike koji su do juce radili manuelne poslove ciscenja podova!!!

  • dragoljub stamenkovic

    07:44 // 23. 7. 2011.

    E, doslo zadnje vreme ! zuti se pozivaju na korektnost i pricaju o nekorektnosti. pa, nije li neko njihov rekao da kome je do postenja ide u crkvu ?! E, al mi je milo da se zute i crvene komunjare i internacionalisti svadjaju !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: