Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 16. 9. 2012.

| Politika

DS: nije tražena smena poslanika iz Niša

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
ds.jpg

Informativna služba Demokratske stranke iz Beograda saopštila je da "Predsedništvo stranke ni bilo koji njen organ" nikada nije zatražio smenu Dušana Milisavljevića i Boška Ristića.

Reč je o rakciji na tekst Južnih vesti "DS traži smenu Boška Ristića i Dušana Milisavljevića?".

Podsetimo, u pomenutom tekstu nije pominjano Predsedništvo, već je navedeno je da je na sednici Glavnog odbora te stranke, održanom 8. septembra u Beogradu, bilo reči o tome da svi poslanici čiji su odbori na republičkim izborima osvojili manje od 20 posto vrate mandat.

Miloš Đajić Ovu informaciju potvrdio je Miloš Đajić, član stalnog sastava Glavnog odbora, koji je to čak i objavio na svom tviteru još za vreme same sednice.

- Predlog da poslanici ciji su odbori postigli ispod 20% bi trebalo da podnesu ostavke. #DSgo - napisao je tada Đajić.

Na pitanje Južnih vesti Đajić je precizirao da je reč o "apelu" na pomenute poslanike.

- Apelovalo se na njıhovu svest jer stranka ne moze da ım uzme mandat - rekao je Đajić.

Prema tvrdnji člana Glavnog odbora DS koji je zatražio anonimnost, vraćanje mandata zbog loših rezultata predložio je jedan od potpredsednika stranke Bojan Pajtić, a spisak sa imenima onih na koje se apeluje pročitao je predsednik Izvršnog odbora DS Marko Đurišić. Na tom spisku, navodno su bili i poslanici iz Kraljeva, Kruševca i Valjeva, Ivan Jovanović, Miodrag Đidić i Milovan Marković.

Međutim, šef informativne službe DS Maja Videnović tvrdi da se ni to nije dogodilo.

Podsetimo, Demokratska stranka je na republičkim izborima u Nišu osvojila manje od 17% glasova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jelena

    08:16 // 18. 9. 2012.

    Boško Ristić je čovek koji je mnogo doneo ovom gradu.Njegov je problem samo što ćuti i radi a ne eksponira se po medijima.

  • Djoka

    12:42 // 17. 9. 2012.

    AMAN BRE DOSTA SAS TOJ PLJUVANJE. Dok se pljujete oni vi smenjuju jednog po jednog. Koj se i provuče - tog će učlane kod nji. A i tija Dušan, tolka li je golema ala da samo za njeg pisujete. Na jedni je za sve kriv a na drugi je car. Pa imate li bre još nekuga finkcionera. Što malko ne pisujete za bivši predsednici opštine i za bivšeg gradonačelnika. Ne čini li vi se da vi neki vrlja koske koje glodjete i oko koje se davite a on se smeje u ladovinu i čeka da ga pak vrnu na vlas.

  • Trla baba lan

    00:05 // 17. 9. 2012.

    Umesto u velikoj sali GrO DS Nis, demokrate se prepucavaju na Juznim vestima. Bravo svima nama. Iznosite (ne)istine o clanovima, nasim partijskim kolegama i posle se pitate sto smo prosli na izborima kako smo prosli. Bravo, samo napred!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: