Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 7. 5. 2012.

| Politika

DS osvojio najviše glasova u Prokuplju i Žitorađi

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
glasanje, sasa
foto: Saša Čolić/Kamerades

Demokratska stranka u Prokuplju osvojila 23,71% prema do sada prerađenih 94,51% listića. U Žitorađi DS osvojio 25,26% glasova.

Prokuplje

Opštinska izborna komisija je do sada obradila 94,51% glasačkih listića i prema tim podacima, Demokratska stranka vodi sa 23,71% glasova. Na drugom mestu je Srpska napredna stranka sa 17,88%, dok je treća Socijalistička partija Srbije sa 13,99%.

Četvrti su Ujedinjeni regioni Srbije sa 13,47%, a slede Pokret za jug Nova Srbija sa 10,33% i Demokratska stranka Srbije sa 5,25%.


Žitorađa

U Žitorađi je na izborima glasalo 13.745 birača, a prema podacima iz Opštinske izborne komisije, Demokratska stranka vodi sa 25,26% glasova što je 3.472 birača.

Na drugom mestu je Srpska radikalna stranka sa 11,05%, slede SPS sa 8,62%, URS sa 6,72% i SNS sa 6,44%.

Nova Srbija je osvojila 5,82%, Jedinstvena Srbija 4,44%, a Grupa građana "To je Vaš izbor - Slađan Mladenović" 4,30%. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • pavicko

    13:48 // 17. 5. 2012.

    doveli su narod do bede a onda kupuju glasovi milosevic je car za ove on to nije radio

  • Pera Detlic

    10:19 // 8. 5. 2012.

    Kada se najave izbori normalno je da treba promeniti nesto, medjutim kod nas to ne vazi jos od tita! Pljuvali, psovali, vredjali Milosevica i njegovu ekipu, a sta sada??? Na sta ovo sada lici?! Ocete izbore a ne promenite nista, hocete da kazete da je u toplici sve ok i kako treba?!? Narode pukli ste, svaka cast na izboru, jos dublji vam je jaz i necete se pomaci sa mesta. Roditelji deca vam beze iz kuce - grada a vi? Glasate za one koji ih teraju. Smuvao vas mali Miki sto drzi lopatu sa romima,sto pravi obdaniste kada se njemu rodi dete... Sada cete tek videti posle zvanicnih rezultata koji su im ciljevi, i koliko njih ce ostati u PK a koliko lepo preseliti za BG. Tita i Slobu smo zvali "dozivotnim" a sta sad? Samo jedan razlog mi recite pozitivan zbog kog su trebali lopovi i osione "demokrate" da ostanu na vlasti tu? Koliko vas radi, kolika vam je kupovna moc, koliki broj vas ide na odmor, po kakvim se putevima vozite..... Sve u svemu LAKU NOC!!!

  • pera perić

    20:52 // 7. 5. 2012.

    Bravo za Žitorađu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: