Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 7. 5. 2012.

DS osvojio najviše glasova u Prokuplju i Žitorađi

glasanje, sasa foto: Saša Čolić/Kamerades

Demokratska stranka u Prokuplju osvojila 23,71% prema do sada prerađenih 94,51% listića. U Žitorađi DS osvojio 25,26% glasova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • pera perić

    20:52 // 7. 5. 2012.

    Bravo za Žitorađu!

  • Toplicanin-ZA SRBIJU

    15:49 // 7. 5. 2012.

    Toplicani izabrali ste vrlo losu opciju za Toplicki kraj.Videcete sami za 4 godina zivot nece biti nimalo lak stvorice se novi problmi Toplica ima da propada.

    • SLAVKO

      16:46 // 7. 5. 2012.

      Nismo mi izabrali zute nego su romi iz cigan male glasali za kilo brasna i flasu zejtina,u 6izbornih jedinica ima nepravilnosti,na dva glasacka mesta postoji visak glasackih listica nisu visak jedan ili dva vec 18,19 pa vi vidite ljudi koliko su prljavo odigrali zuti!

    • Nikola027

      21:12 // 7. 5. 2012.

      Toplica je vec propala, i mislim da nema vise gde. Doduse, nikad ne reci nikad. Sa ovakvim glasanjem, nista bolje nije ni zasluzila. A sto se izbora tice, poznato nam je kojim se sve (ne)legalnim sredstvima zuti sluze. Romi su potkupljivani sa brasnom, a ostali parama. Ali nisu zuti krivi, oni samo iskoriscavaju gl*p narod. Mislite da cete bolje da zivite od tih 5-6 hiljada koje su vam strpali u dzepove?

    • Dex

      22:18 // 7. 5. 2012.

      Zasto lupate Ds je razbio u Zitoradji potpuno zasluzeno.

  • Pera Detlic

    10:19 // 8. 5. 2012.

    Kada se najave izbori normalno je da treba promeniti nesto, medjutim kod nas to ne vazi jos od tita! Pljuvali, psovali, vredjali Milosevica i njegovu ekipu, a sta sada??? Na sta ovo sada lici?! Ocete izbore a ne promenite nista, hocete da kazete da je u toplici sve ok i kako treba?!? Narode pukli ste, svaka cast na izboru, jos dublji vam je jaz i necete se pomaci sa mesta. Roditelji deca vam beze iz kuce - grada a vi? Glasate za one koji ih teraju. Smuvao vas mali Miki sto drzi lopatu sa romima,sto pravi obdaniste kada se njemu rodi dete... Sada cete tek videti posle zvanicnih rezultata koji su im ciljevi, i koliko njih ce ostati u PK a koliko lepo preseliti za BG. Tita i Slobu smo zvali "dozivotnim" a sta sad? Samo jedan razlog mi recite pozitivan zbog kog su trebali lopovi i osione "demokrate" da ostanu na vlasti tu? Koliko vas radi, kolika vam je kupovna moc, koliki broj vas ide na odmor, po kakvim se putevima vozite..... Sve u svemu LAKU NOC!!!

  • pavicko

    13:48 // 17. 5. 2012.

    doveli su narod do bede a onda kupuju glasovi milosevic je car za ove on to nije radio

  • Toplicanin-ZA SRBIJU

    19:27 // 7. 5. 2012.

    Rezultati u Prokuplju od 2000 godine= Smanjio se broj stanovnika,manje se radjaju deca, mladi napustaju Prokuplje, plate najmanje u drzavi,posla nema,fabrike unistene,drzava zaobilazi Prokuplje, putevi ocajni, zivi se tesko,razne afere oko naseljavanje Albanca sa Kosmeta,sela izumiru u opstini,kriminal cveta.

    • Stavra

      10:21 // 8. 5. 2012.

      Bravo za komentar

    • Bojan Bojovic

      13:23 // 8. 5. 2012.

      U pravu si, ne pise nam se nista dobro....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: