Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:48, 17. 7. 2012.

DS podnosi tužbu zbog obeleženih listića

ds tužba Prvi potpisao Dušan Milisavljević

Odbornici Demokratske stranke u niškoj Opštini Medijana najavili su tužbe Upravnom sudu tužbu i Ministarstvu za lokalnu samoupravu zbog skandala sa obeleženim glasačkim listićima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jelena

    15:51 // 17. 7. 2012.

    Nerazumem,zasto je bilo potrebno krsiti izborni zakon ako je koalicija tako stabilna.Zar nije bilo bolje krenuti u novi mandat,Posteno! To je valjda bilo predizborno obecanje gradjanima. Ovako lici na silovanje.

  • Sašinka

    16:25 // 17. 7. 2012.

    Jesam demokrata i stvarno se ponosim time , ali krivicu ne treba tražiti uvek u tuđem dvorištu već prvo počistiti svoje . Sve je u životu prolazno pa i vlast , juče smo je imali danas ne , sutra ko zna možda ali to opet zavisi od nas samih ne od drugih . Što pre to shvatimo biće bolje za sve , pa i za sam DS.

  • Aca Krstić

    15:24 // 17. 7. 2012.

    Чак се и основци уче да на тестовима ништа не шарају и означавају, због регуларности. Ми старији дајемо лични пример тој деци. Општини Медијана, након свих ових година, грађења позитивне атмосфере, је пптребна само једна нормална процедура у избору председника Општине. Зарад будућности... јер доћи ће нови избори...

  • Златко Нечевски

    13:44 // 17. 7. 2012.

    Kao građaninu i biraču koji želi Srbiju u Evropi mogu i vama gospodo iz DS Medijana da kažem da bacate prašinu narodu u oči. Da ne kažem nešto ružnije. Kako i vas nije sramota? Podnećete tužbu kako bi se poništila odluka i ponovilo glasanje? Meni ovo liči na krivično delo. Dokaza koliko hoćeta, ajte gospodo iz DS-a ako ste "čisti" podnesite krivičnu prijavu protiv odgovornih lica pa ako su krivi nek idu u zatvor. Ili se bojite reakcije pa pucate iz prazne puške po sistemu "vrana vrani oči ne vadi" Sram da vas bude štetočine jedne!!!!

    • Jova

      15:02 // 17. 7. 2012.

      "Kao gradjaninu i biraču koji želi Srbiju u Evropi"... želim tamo da udjem, nepoštovanjem zakona, nepoštovanjem demokratskih princima, nepoštovanjem statutarnih odredaba, bahatošću, siledjijstvom i vredjanjem svakoga ko nije "na mojoj liniji" !!!
      Neka gospoda odbornici "većine" sprovedu glasanje prema zakonu i statutu GrO i doju na vlast legalno i legitimno !!!

  • Vlada Milosevic

    16:22 // 17. 7. 2012.

    Verujem da ce Upravni sud doneti pravilnu odluku i ponistiti rezultate ovog sramnog glasanja. Na samom pocetku su uspeli da naprave cirkus od jedne od najboljih i najuspesnijih opstina u Srbiji. Samim tim pokazuju i kako ce vladati, podmetanjima i prevarama. Gradjani sa Medijane nisu glasali da im bude Predsednik opstine neko ko ima samo 3 odbornika. Sramota! Za sve one "neverne Tome" evo linkova na kome se moze videti kako se odvijalo ovo sramno glasanje.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zVMxy5m8DDI

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IOurzGXut-w

  • zivkovic

    18:07 // 17. 7. 2012.

    Cirkovic zaplakao kad je predavao duznost, zao mu za muftakis i pare.

  • istina

    14:37 // 17. 7. 2012.

    Bolje bi bilo da Ćirković i Milisavljević vežu jezik u čvor.

  • Ivan -Icower

    15:23 // 17. 7. 2012.

    Ako neko ima vecinu zasto da gura na silu,pretnje onoj zeni iz SNS-a ,svi su zaboravili ,ako se vlast zasniva na pretnjama i sili, to nece doneti dobro nikome...

  • Bratanac

    15:27 // 17. 7. 2012.

    Bolje da se pokriju ušima i da svoja mesta ustupe nekim drugim ljudima... Donekle ih razumem, jer su obojica na velikom gubitku... Milisavljević je još uvek ubeđen da se auto-put pravi zidanjem, a jedini njegov učinak za vreme poslaničkog mandata je uspešno zapošljavanje uže i šire familije u javnom sektoru.
    Što se Ćirkovića tiče, jedino je pitanje hoće li se vratiti u JKP "Medijana" da izdaje radnicima zaštitnu opremu i radna odela...

  • Insider

    00:20 // 18. 7. 2012.

    Potpuno se slazem sa konstatacijom da se kradjama i prevarama ne zapocinje vlast u Opstini! A tako je pocelo u SNS Medijana, sa izglasavanjem praznog lista papira kao bajagi liste za odbornike Skupštine opštine Medijana. Ovo je ocigledno nastavak... Nije dobar pocetak. Zato i treba da se utvrdi da li je bilo povrede zakona. Ako jeste, zna se.

    • Jova

      14:56 // 18. 7. 2012.

      I tako je Darko Bulatović predsednik OO SNS Medijana, stekao potrebne reference za postavljenje na mesto predsednika opštine Crveni Krst !!!
      Nazdravlje na poštenju !!!

  • Pera

    14:09 // 17. 7. 2012.

    Ovaj lik na slici je najveci gubitnik ikada,gledao sam neki njegov duel protiv Perisica.

  • Slavica

    01:28 // 18. 7. 2012.

    Kakva bruka, i takvi takozvani akademicari i skolovani ljudi hoce da nam 'kite' Medijanu!!! Ponasanje im je kao kod Turaka na rasprodaji i tinejdzerskih bandi iz predgradja!!! Da opstina Medijana danas ima predikat najlepse i najbolje sredjene opstine mozemo da zahvalimo Dragoslavu Cirkovicu jer je on zadnjih godina upravljao njom i moze da bude ponosan na to kao sto su njegovi 'Medijanci'uvek bili ponosni na njega. Videcemo sta ce biti za par meseci...U svakom slucaju sa primenjivanjem nasilja, pretnjama, prevarom i lazima su u novoj koaliciji pokazali za koji pravac vodjenja politike su odlucni.

    • Jova

      10:42 // 19. 7. 2012.

      Opština Medijana od sada postoji i njena jedina svrha će biti zadovoljenje potreba, predsednika ovog i onog tela... zamenika predsednika ovog i onog tela ... zamenik - zamenika ... i t.d. ... ima ih toliko sada da će pojesti najmanje 20-25 % budžeta na sebe !!!

  • Branislav Petrovic

    22:04 // 17. 7. 2012.

    Dvojica ljutih protivnika sada zajedno traze pravdu...?

  • MaliRayban

    00:20 // 19. 7. 2012.

    najbolje da angažujete onog vašeg "Šerifa", šta čekate??? :)

  • deda jova

    18:30 // 17. 7. 2012.

    De ne ritajte se gospodo iz DS-a,dosta vam je bilo,vama je opstina medijana bila samo do ul.7 jula a ne do ul.d.tucovica (Mak pumpa)deder pustite ljude neka probaju lako ce prodju 4 god.pa ce vidimo i njih,al mlogo se bre ritate ,slatka stolica ,a

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: