Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 24. 5. 2012.

| Politika

DS sa pregovorima kreće u ponedeljak

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
simonovic
Miloš Simonović i Dragana Stojanović Krstić

Prema rečima Miloša Simonovića predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke pregovaračka platforma biće definisana za vikend, a sa pregovorima o formiranju vlasti u Nišu, demokrate bi trebalo da krenu u ponedeljak.

Kako je rekao Simonović preduslov za investicije je politička stabilnost. On ističe da je obaveza DS-a da se politička stabilnost obezbedi i u naredne 4 godine.

- Razgovaraćemo sa našim dosadašnjim koalicionim partnerima Socijalističkom partijom Srbije i URS-om, a uputićemo poziv i LDP-u. Da bismo postigli tu političku stabilnost važno je da koalicija broji 40 odbornika i da na taj način nastavimo investicioni ciklus koji je u prethodne 4 godine obeležio vlast – rekao je Simonović.

Simonović očekuje relativno brz dogovor između stranaka, a prema njegovim rečima pozicija gradonačelnika ne bi trebalo da pravi problem.

- Ja sam čuo, da tako kažem te čaršijske priče, ali nikakvih zvaničnih zahteva od strane drugih stranaka, za promenu mesta gradonačelnika nije bilo – naglasio je Simonović.

Demokrate će najpre razgovarati o principima koalicije i planu za naredne 4 godine. Aktuelni gradonačelnik ističe da će se uraditi i analiza rada javnih funkcionera, a nakon toga će se razgovarati o personalnim rešenjima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sale

    20:59 // 24. 5. 2012.

    Da citiram Djilasa:"Ovaj mali je bas zapeo da nastavi karijeru asistenta."

  • Dragan

    18:05 // 24. 5. 2012.

    Sta ce bre da se dogovarate kad se sve svodi na isto.A od ovaj vas investicioni cirkus, pardon, ciklus bolje da se ne nastavlja nista jer za 4 godine ovaj grad ce biti prezaduzen.

  • pepa prase

    16:30 // 24. 5. 2012.

    A gde je tata prase, sto se oglasava Djordj.
    Glasas za Cirkovica dobijes Simonovica interesantan ovaj DS u Nisu,mora da mu je sporna fakultetska diploma cim se ne oglasava.

    • saša

      15:51 // 25. 5. 2012.

      Ako je Ćirković bio kandidat DS za Gradonačelnika, Miloš će moći jedino kao GG Simonović da ostane gradonačelnik. Naravno, ukoliko ima većinu u gradskom Parlamentu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: