Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 25. 4. 2013.

DSS: Neće biti protesta na jugu

Milan Lapčević DSS Niš

Narodni poslanik DSS iz Niša Milan Lapčević kaže da za sada ova stranka nije planirala da i u gradoviam na jugu Srbije organizuje proteste protiv državnog sporazuma u vezi sa Kosovom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milutin M.

    14:59 // 25. 4. 2013.

    Dss! To još postoji!? Verovatno će svi preći u SNS uskoro.

    • Ivica D

      07:35 // 26. 4. 2013.

      Da postoji. Jedinstven i nezavisan DSS. Jedino nesto vredno u Srbiji. Nazalost morala i pameti je sve manje u Srbiji. Ispran mozak godinama narodu da se vise ne prepoznaju prave norme u drustvu. Srbija je postala TRACARA... i to je danas najbolja roba u Srbija, trenutno.

  • ;)

    23:27 // 25. 4. 2013.

    Nema razloga da se okupljate u Beogradu, na taj nacin nikakav doprinos ne dajete. Ako Vam je istinski stalo do Kosova preselite se sa svojim porodicama u Pristinu.

  • mile lopove

    16:30 // 25. 4. 2013.

    Treba ici ka Eu. A ne da tajkuni vode drzavu.
    Jer se Zakon postuje u Eu.

    • Двери Ниша

      10:12 // 26. 4. 2013.

      Закони се поштују у нормалним земљама и без чланства у ЕУ. Ово може бити само периферија периферије ЕУ. Зато је целисходније тражити бољу позицију унутар другог савеза, конкретно ЕАУ, где би нас држали као мало воде на длану и где би смо имали знатно јефтиније кредите и што је важније - сигуран пласман сопствене производње. Али, шта ми ту причамо, време ће показати свакоме од нас да ћемо и по том питању закаснити као што смо закаснили са ЕЗ током касних осамдесетих.

  • Pera

    15:11 // 25. 4. 2013.

    Razumem, tvoj jugo, neces da ga iz DSS-a izlupaju kad se popnu na njega.

    Evo za vas DSS-ovci ja cu da vam dam moju skodu. Pa protestujte na njoj do mile volje.

  • Меда

    15:45 // 25. 4. 2013.

    Јаке мустре ДСС-овци (а ни `Вадикали нису нешто бољи).

    Кад треба на сва врата узбунити народ да се пробуди из декаде успављивања и одупре глупим одлукама кратковидих политичара који зарад краткорочних циљева угрожавају будућност Срба, они упићују протестна писма која нико не слуша.

    Акција или да се трате бре мало у Прћиловицу

  • Che

    16:30 // 25. 4. 2013.

    Predlazem da odmah izadjete iz vlasti na lokalnom nivou i potpuno obezglavite izdajnicku koaliciju.

  • Двери Ниша

    09:50 // 26. 4. 2013.

    Ко год мисли да је овим ''споразумом'' решио (макар)економске проблеме Србије - имаће прилику да се у наредних пар година увери како су самоспаљивања због беде у ''европској'' Бугарској дечија игра у односу на немоћ и очај коју ће имати грађани ''датумске ''Србије. На жалост, ништа није решено - проблеми тек почињу јер не живимо у нордијском окружењу већ на Балкану.А дотле уживајте у датуму и у једностраној примени ССП којом губимо на десетине милиона евра сваке године. Ми једноставно све волимо на тежи начин и учењем на грешкама из сопственог искуства. И то детаљно, по више пута.

    • YoWana

      10:38 // 26. 4. 2013.

      Nemoc i ocaj kazes? Nazalost, prekinuce potoke meda i mleka koji teku u Srbiji poslednjih godina. Sto se ti, blago nama, ne odselis na to Kosovo kad ti je toliko stalo do njega pa tamo popravljaj demografsku sliku stanovnistva? Sta popujes iz dalekog i bezbednog Nisa? Eto, mene recimo nerviraju ti likovi sa severa koji primaju plate iz srpskog budzeta ne radeci nista. Sto su oni najveci od svih Srba? Necu da radim za njih. Svih ovih godina smo se suprotstavljali bilo kakvom uticaju EU i sta? Bilo nam je lepo? Pazi da nam ne bude bolje s vama iz Dveri koji se kunete u silovatelje i pedofile iz crkve, a toboze se zalazete za nekakve tradicionalne vrednosti. Ili niste ucili istoriju ili ste prosto bezobrazni i bezobzirni. Srecom nikad necete da predjete cenzus koliko god se ti ovde javljao i smarao.

    • vladica jovanovic

      15:17 // 26. 4. 2013.

      A vi Zveri iz Nisa,sta je vama alternativa.?Tajkuni iz "majcice" Rusije,na cijem ste platnom spisku...Crkva? Na cijem ste takodje platnom spisku...Dijaspora iz SAD-a,isto na platnom spisku...Pa vasem Obradovicu je uzor Zoran Djindjic,organizuje tribine njemu u spomen...

  • Двери Ниша

    00:24 // 27. 4. 2013.

    @YoWana унт @vladica jovanovic...превелика доза вашег омиљеног термина ''говор мржње'' да би вам се упутио неки смисленији одговор. Једноставно сте заробљени у својим пљувачким стереотипима а свиђа вам се самододељена улога неких ''урбаних бранитеља грађанских слобода'' да чак и не покушавате да дате пристојну критику онога што вам се у излагању саговорника не свиђа. Не, потежу се одмах гнусне увреде и неосноване клевете личне природе (иако појма немате са киме комуницирате)што само указује на слабост аргумената и једну суштинску некултуру. Ваш нео-скојевски приступ под медијским и сваким другим патронатом актуелне али залазеће империје је све само не оно за шта се представља и људи виде и осећају да то нема благе везе са демократијом. Жалосно и лицемерно.

  • Mr Reki

    08:18 // 8. 5. 2013.

    Не желећи да се упуштам у било какво реплицирање и ван било какве политичке обојености, морам све вас да питам: наведите ми бар једног кипарског Грка, или Грка уопште који се одриче Северног Кипра? Подсећам, војном интервенцијом Турске, отцепљен је део територије који се самопрозвао државом. Ту творевину нису признале чак ни све муслиманске земље. И нисмо ми први који су се нашли у ситуацији да бирају између 2 зла.Знате ли, несрећни Срби, колико је до уласка Кипра у ЕУ било притисака, чак и претњи од разних емисара, комесара и кога све не, само да се приволе на услове великих сила. Али гле чуда - својим тврдим ставом (који исти нису мењали 36 година) и непрестаним позивањем на свим могућим форумима на одредбе међународног права о нелегалности сецесије - велике силе су на крају уважиле њихов став и Кипар је беспоговорно примљен у чланство ЕУ, уздигнуте главе и чиста образа.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: