Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 2. 2. 2011.

DSS: Niš dobija nepotrebno preduzeće

Saša Ilić

Gradski odbor DSS kritikovao predlog Gradskog veća za formiranje novog javnog preduzeća, Direkcije za javni gradski prevoz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nišlija

    12:49 // 2. 2. 2011.

    DSS-ovic su nesposobni lopovi.

    Međutim za ovo su potpuno u pravu.

    Još gori primer je osnivanje preduzeća (ili tako nečega) od strane grada koje će da se bavi Sigurnom kućom u Nišu koja je skoro završena !?!?!

    Super je što je grad napravio Sigurnu kuću. Ali čemu služi socijalno koje ima i previše zaposlenih. Oni treba da se bave time a ne da grad osniva još jedno preduzeće za otimanje para.

    Mogli bi nešto o tome da napišete.

  • niski

    21:13 // 2. 2. 2011.

    Ako vec prave neka prave preduzece koje ce biti zaduzeno za kompletan saobracaj i bezbednost saobracaja u gradu i opet u ovom preduzecu ce biti najmanje strucnih ljudi koji znaju nesto na urade i poboljsaju. Sta je sa signalizaciom, semaforima, centralnim regulisanjem i smanjenjem guzvi u gradu. Niko ne razmislja nesto da poboljsa i unapredi vec samo da se zaposle novi stranacki puleni a od izvrsenja glavnih zadataka preduzeca nema nista. Beograd i Novi Sad imaju sekretarijat za saobracaj i imaju posebna odeljenja za npr. bezbednost saobracaja gde inzenjeri iznalaze resenja kako da se smanje nezgode na ulicama, jer ako neko pogine ili se povredi to kosta i grad i drzavu a niko o tome ne razmislja.
    Doslo je vreme djaka ponavljaca koji su na vlasti i oni ce nas dokrajciti.

  • jkp

    22:03 // 2. 2. 2011.

    Parking servis za organizaciju , kontrolu i realizaciju gradskog prevoza od grada dobija oko tri miliona dinara dok bi nova direkcija trebala da grad kosta oko deset miliona dinara. Osim sto ce otvoriti nova radna mesta za partijske sledbenike nista se drugo ne menja.Za isti posao tri puta vise para. Kako su samo pametni i strucni.....

  • Nenad

    07:13 // 3. 2. 2011.

    DSS je apsolutno u pravu u vezi sa ovim...Direktor ovog preduzeca treba da bude kadar Niske regije koja je zvanicno opozicija a stalno trguju sa Demokratskom strankom. Ali sta mozete ocekivati od coveka koji je promenio 5 stranaka od JUL-a, SPS-a,PSS-a, Nove Srbije do Niske regije i uvek bio u vlasti

  • Petra

    07:53 // 3. 2. 2011.

    Ovo je vec drugo preduzece koje Demokratska stranka formira bez ikakve potrebe. Prvo su napravili "Goricu" da bi namirili SPS a sada Direkciju za prevoz da bi se oduzili Niskoj regiji koja im daje podrsku kada je to bitno..Sve se to radi na stetu gradjana Nisa....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: