Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 21. 2. 2018.

| Politika

DSS: Novoizgrađeni pružni prelaz u Leskovcu već se obrušava

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
pruga leskovac
Saniran deo već počeo da se obrušava, foto: DSS

Nije prošlo ni 6 meseci od kako je izgrađen i saniran pružni prelaz u Puškinovoj ulici, u Mesnoj zajednici Morava u Leskovcu, a već počeo da se urušava i time, kako kažu u Gradskom odboru Demokratkse stranke Srbije, ugrožena bezbednost građana koji tu prolaze.

Ovo je centralni, od 3 pružna prelaza koji spajaju Mesnu zajednicu Morava sa ostatkom grada, koji prema rečima rukovodstva DSS, koristi više hiljada građana, te stoga apeluju da se ovaj problem reši kako bi se izbegli i najmanji mogući nemili događaji. rupa Iz DSS-a apeluju da se problem što pre reši, foto: DSS

U ovom delu moguće je i totalno obrušavanje saobraćajnice, čime se ugoržava bezbednost više hiljada građana kojima je ta deonica najkraća veza sa ostatkom grada. Ovime ne želimo da minimalizujemo ničiji rad, već da dovedemo do toga da se ovaj problem što pre reši - saopštavaju iz ove stranke.

Pošto se, prema njihovim rečima, do sada niko nije interesovao za ovaj problem, oni ukazuju na njega i apeluju i u ime svih građana sa kojima su razgovarali, da se ovaj problem što pre reši.

Takođe, pozivaju nadležne organe da provere da li je u toku sanacije došlo do propusta u gradnji, pa da je iz tog razloga asfalt “popustio”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mika

    14:22 // 21. 2. 2018.

    Ista priča je i sa paliluskom rampom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: