Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 20. 12. 2017.

| Politika

DSS: Umesto uređene ulice, građani dobili blato, rupe i kaljuge

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
ulica
Iz DSS-a pitaju kada će građani dobiti uređenu ulicu, foto: DSS

Iako je do kraja godine Svetoilijska ulica koja Leskovac povezuje sa Donjom Jajinom, Miroševcem, Palikućom, Šišincem i drugim selima, trebalo da bude rekonstruisana celom dužinom, završena je tek jedna trećina, pa se leskovački odbor Demokratske stranke Srbije pita šta je uticalo na pomeranje planova i obećanja da će građani imati novu i lepo uređenu ulicu.

Iz ove stranke pitaju kada će stanovnici ove i okolnih ulica moći normalno i bezbedno da se kreću jer su umesto uređene ulice dobili blato, rupe i kaljuge i pozivaju gradske vlasti da odgovore da li su se konsultovali sa građevinskim i saobraćajnim stručnim službama o tome koje je godišnje doba najbolje za izvođenje ovakvih radova.

Zašto se odustalo od rekonstrukcije cele ulice, da li je u pitanju loše planiranje i predviđanje troškova ili su vremenske prilike uticale na tok radova? – pitaju se iz DSS-a.

Oni dodaju da se dugonajavljivana rekonstrukcija pretvorila u razočarenje za njene stanovnike, a da su najviše ispaštali građani kojima je mesecima bio otežan prilaz dvorištima.

Inače, pre nekoliko dana završeni su radovi na delu ulice od Glavne pošte do ulice Miloša Obilića, kada je najavljeno da će nastavak rekonstrukcije jedne od najprometnijih ulica u Leskovcu biti nastavljen na proleće zbog, kako je rekao direktor javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Milenko Milenković, lošeg vremena.

Podsetimo, radovi na zameni vodovodne mreže, kolovoza i izgradnji novog trotoara, kao i izradi mesta za drvored u Svetoilijskoj ulici krenuli su početkom novembra, kada je rečeno da će sve biti završeno u roku od 75 dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • bager

    07:33 // 22. 12. 2017.

    Bolje je i pametnije razmisljati o toj ulici kao jednosmernoj i traziti resenje za paralelni suprotni pravac ,,

  • ja

    16:42 // 21. 12. 2017.

    Sigurno slavi njegovu slavu kao sveca . hahahah. Mislim ovaj .A.. Ne nikad do sada nisu postojale ulice od kad je sns na vlasti . u Celoj srbiji se tek prave ulice . hahahhahah

  • A

    21:10 // 20. 12. 2017.

    Ko je DSS da pita? Zasto oni nisu napravili nesto u njihovo vreme? Mnogo me nerviraju oni koji su imali priliku a sada nam sole pamet.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: