Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 25. 1. 2018.

Da li su Nišlije štetne za državu ili su naprednjaci štetni za Niš?

debata Izjave iz debate uzburkale javnost; foto: JV

Dok direktor Regionalne razvojne agencije “Jug” i funkcioner Srpske napredne stranke Bojan Avramović tvrdi da je 300.000 Nišlija šteta za državu, opozicione partije takvu izjavu ocenjuju kao “uvredu i pljuvanje u lice svim Nišlijama” i uzvraćaju da su, zapravo, naprednjaci šteta za Grad.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gaga

    16:53 // 25. 1. 2018.

    Dolaskom naprednjaka na vlast Nis i Nislije su totalno unistene.

  • Bruno

    16:57 // 25. 1. 2018.

    Taj lik je bio radikal, a to su sada nazadnjaci. Šta je on uradio za ovaj grad, sem da je uzimao platu iz budžeta, koji i mi štetočine punimo.

  • Bruno

    17:12 // 25. 1. 2018.

    Da podsetim avramovića, neznam podatke za 2017, ali 2016 od svih stranih investicija u Srbiji u beogradu je bilo 63℅, u Vojvodini oko 20℅, a u ostalom delu Srbije ostatak, ili bednih 17℅. Toliko o ravnomernom razvoju Srbije.

  • tmujo

    17:13 // 25. 1. 2018.

    bitno da Zvezdan kad mu nekog pulena uhvate u lopovluku i korupciji istog momenta reaguje i nadje mu naravno bez konkursa jer uslove ionako neispunjava drugo i jos bolje placeno radno mesto,uredjenje i interes grada je nebitna cinjenica sve dok postoje nedodirljivi i postavljeni a ne izabrani da vode grad.Porez se neplaca jer nijdna sluzba u gradu nije uradila svoj posao zadnjih 30-35 god.

  • dzoni

    17:23 // 25. 1. 2018.

    Ne znam kako ce ti Niški BeoGradjani kao sto je Bojan ,kad se smeni ova vlast da pogledaju Nišlije u oči jer beograd ih sigurno neće. Poyy za Bojana.

  • nn

    18:35 // 25. 1. 2018.

    Ja ne znam ko normalan posle ovoga moze da glasa opet za ovakve. Valjda je i krezubima doslo u glavu da nas sve kolektivno .....

    • vlada

      00:08 // 26. 1. 2018.

      Glasace opet tupavi narod, jer ce im obecati posao i slicne gluposti....

  • Misko

    20:03 // 25. 1. 2018.

    Bojan Avramovic je lupio pa je ostao ziv, on je stetan za niski SNS.

  • prof. dr B. Stojanović

    20:08 // 25. 1. 2018.

    Nažalost, Avramović je duboko u pravu. Odavno je Niš u takvom stanju, a tome su kumovali Banana i ostale tzv. demokrate.

    • pitam se

      06:31 // 26. 1. 2018.

      A,sta ste vrli profesore,Vi radili za to vreme?

    • Milorad

      08:40 // 26. 1. 2018.

      Bitno je da je covek stavio sve titule pored imena. Time moze kao seoska mlada prepuna nakita da ukazuje na svoju velicinu i vrednost...Nesto nisam uocio da je taj fakultet sa pripadajucim strucnjacima u zadnjih 20god uspeo da teoriju primeni u praksu i spasi neko preduzece ili osmisli posao za ovaj gladan narod. Svake godine se upise i zavrsi veliki broj mladih tu nasu nisku ekonomiju, a nama sve

    • clanica srpske nazadne stranke

      09:33 // 26. 1. 2018.

      Nesto se mislim, najbolje resenje je da podelimo drzavu, pa vi naprednjaci na jednu stranu i uzivajte u svojoj ideologiji, a mi nazadnjaci na drugu pa sta nam bog da. Bar necu da se nerviram vise od naprednog prostakluka i primitivizma.

  • Dragan

    20:52 // 25. 1. 2018.

    Srbija radi-Beograd se gradi. Ulizice u Beograd, pa neka naprave beogradski pašaluk. Beograd je zatvorio EI, MIN, Vulkan, Djuku izd, pa nema radnika koji bi plaćali poreze i doprinose.

    • qgo

      22:41 // 25. 1. 2018.

      Devedesetih godina petinu budzeta Srbije je punila duvanska industrija iz Nisa. Ponovicu jos jednom, 20% budzeta je punio DIN. Amin!

  • Zoran J

    21:04 // 25. 1. 2018.

    Pitam vas,drage moje Nislije,sta jos treba da se desi
    da shvatite ko vam je prijatelj a ko ne? Ovo je zaista
    dno dna,nevidjena uvreda,a vasa reakcija je?
    Ako imate imalo obraza,pokazite na sledecim izborima,
    ionako ih taj (AV) svake godine sprovodi! Sad ili nikad!

  • Овца за шишање

    21:04 // 25. 1. 2018.

    Штетан је СНС, као најнеспособнији властодржац у историји, а штетне су и Нишлије јер их већински гласаше!

  • S.z

    21:59 // 25. 1. 2018.

    Pa posto je kosovo NASE kako kazete vi sledeci put uzmite salu u Pristini i pokazite u praksi te vase stavove. Alo bre 99 smo mi KAPITULIRALI tako da prestanete ZAMAJAVATI ovaj osiromaseni narod dok ste svi vi na DRZAVNIM JASLAMA vec se najpre ODREKNITE PRIVILEGIJA pa zatim sa puskom u ruke napred u prve borbene redove sa svojim najblizima a ja cu vam davati svu moralnu i materijalnu podrsku.

  • Peric

    22:30 // 25. 1. 2018.

    Čini mi se da se malo izvlači izjava iz konteksta. Svi koji poznaju Bojana Avramovica znaju dobro koliko zastupa interese Nišlija svuda a najvise u Beogradu. I baš zbog toga što otvoreno priča šta je dobro a šta nije, kao što je ovoga puta bio slučaj, grad i aerodrom su imali isključivo koristi a ne štetu. "Krivo sedi pravo besedi."

  • Vesna Peković

    05:59 // 26. 1. 2018.

    hahaha, se seća još neko onih kretenizama o Tarabićima, Celestinama i sličnim baba Vangama, koji su proricali svodjenje Srbije na beogradski pašaluk, te stajanje svih Srba pod šljivu/krušku (unesite omiljeni izvor fruktoze)? Pa ne radimo li na tome upravo svih ovih decenija baš putem seljenja svega što iole donosi lovu u taj Pašaluk, i iseljavanju ostatka nacije?

  • sarkazam

    09:26 // 26. 1. 2018.

    Ljudi, pa mi nismo Katalonija šta vam je? I nije mi jasan ovaj Djokica iz Udruženja Stanara. Kad je zajedno sa žutima uništavao sve što je iole vredno u Nišu, bio miran kao bubica, sad kada provizija više nema a i da ne kažem šta još, ajde malo da mlatimo o poštenju. Kasno ste se gospodo setili poštenja, ili vam je krivo možda što više nemate liniju za Forli. Brzo zaboravljate

  • Zivkovic

    09:53 // 26. 1. 2018.

    Sve potice iz glave ali oni imaju samo jednu glAVu i tako i (ne)misle i rade.Partijska glava je propast.A ta glAVa ne misli dobro za nas juzno od Bg.Ta partijska pokornost kosta sadasnje situacije oko Kosova.Zarad partijskih interesa posle II sv rata komunisti pomerise granicu Kosova na Kopaonik.Niski poslanici ne podrzavaju svoj grad,radi cega?Miliji im BG na vodi i Surcin od sopstvenog razvoja.

  • Primus

    12:58 // 26. 1. 2018.

    je li Nišlije...šta bi od onog vašeg krsta na VINIKU?? Niste znali čija je parcela ili šta već? Što bi rekli 'egipćani'-to je veliki PLUS za sve..

  • !?

    17:51 // 26. 1. 2018.

    Kako god da jeste, gradjani Niša da imaju gde da rade punili bi budžet i te kako. Da se poslednjih 25 god. ne rade stranačka zapošljavanja i otvaraju radna mesta o ovome ne bi ni polemisali. Bane Jovanović nek se pokrije usima i ćuti, čovek koji ima jedini cilj da napljuje odakle je dosao Bandjur i priča o poštenju.

  • Стеван Вељовић

    21:22 // 26. 1. 2018.

    Директор развојне агенције толико успешно ради свој посао, да у Ниш долазе само "шрафцигер" послодавци, који деле само минималне плате. У Београду неће у киоску људи да раде без 40-50 хиљада, а овде... Дај шта даш, само да није џаба. У садејству са саборцима из руководства града врло "успешно" раде на пропасти Ниша. И јесте, криве су Нишлије, сами смо изабрали своје џелате...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: