Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 21. 9. 2012.

Dačić ruši albansko-srpsku koaliciju?

preseva Foto: presheva.com

Skorašnja poseta premijera Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića poljuljala je postojeću albansko-srpsku koaliciju u Bujanovcu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Istina

    12:32 // 21. 9. 2012.

    Neverovatno, kad ce vise gospodin doktor da shvati da je proslo njegovo vreme i da za dvadeset godina nije nista uradio za Srbe... Beljuji pomocu svoje televizije stalno potencira pricu od 22 odbornika, sto nije tacno, i o nekakvoj pobedi a Saipov blok ima 18 odbornika??? Pa oni su do juce bili u istoj partiji a sad ih optuzuju da su teroristi??? Kad ovo iznad cita neko ko nije upucen, svasta ce da pomisli... Albanski blok od 18 odbornika (pdd), SNS,SPS,URS(5) i jos neki srpski odbornici nova vlast u Bujanovcu! Srbi dobijaju 50%, sto je najvaznije.To je istina, a ko gubi ima pravo da se ljuti.

  • ja

    23:07 // 22. 9. 2012.

    ti sto ovo pises ocigledno si iz sns-a. srma vas bilo da zarad licnog interesa zavijate i ovo malo srba sto je ostalo u crno, dovodjenjem teroriste na vlast u bujanovac. umesto da menjaju vlas trebalo bi da vas najure iz te vase stranke, posto ste najgori u srbiji sa osvojena 2 odbornika. s druge strane 80 posto srba podrzava nagipa kao predsednika u odnosu na saipa.a vi koji ste uzeli lovu od saipovih pa zbog toga ne smete u koaliciju s nagipom nemoj vise da se javlajte. ovo je sitina.

    • Istina

      21:23 // 26. 9. 2012.

      Sa dva odbornika SNS je u Bujanovcu pojedinacno najaca stranka, a to ko je uzeo pare videce se za koji dan... Sad je blok oko Saipa teroristicki a Nagip nije, a do pre godinu ipo su bili jedna partija, smesne su te price, a i to da je 80% za Nagipa, to serviraju oni koji vladaju tolike godine a sve nas je manje i manje, da ne govorim sto nam se obrazovana omladina rasipa po Srbiji i Svetu... U svakom slucaju za koji dan Saip i SNS na vlasti, Stojanca i DS u penziju,dosta im je bilo!!!

  • ??????

    21:31 // 25. 9. 2012.

    Za poslednjih 12 godina od kako su demokrate i Stojanca na vlast u Bujanovcu vise se iselilo Srba iz Bujanovca nego za poslednjih 50 godina....e dragi moji to je rezultat "USPESNE" vladavine Stojance i kompanije. Ajde bre vise u penziju pa da vidimo ko je sta "radio"????? Isplivace sve na povrsinu vrlo brzo...a dotle se drzite zajedno, jer posle toga bice "CARSIJSKIH PRICA" o postenju nasih LIDERCICA!!!!!!!!!!!!! Zivi bili pa videli!!!!!!!!

    • .

      09:46 // 27. 9. 2012.

      pricate o iseljenju mladih a ne pricate da se u bujanovcu za dve godine zaposlilo vise mladih ljudi nego za poslednjih 20. Nemojte samo vi o postenju da pricate molimo vas, imali smo i poslanika iz bujanovca bas coveka koji je sad prvi u sns-u u bujanovcu pa sta smpo od toga dobili???? Naravno NISTA. Sad ste gladni vlasti i fitelja,svega vam malo pa i to da vam vladajuca koalicija daje onoliko koliko ste zasluzili na izborima 6.maja, ali to vam ne odgovara pa bi da na vlast vratite Jonuza koji se godinama zalaze da bujanovac pripoji kosovu, i javno govori da je bujanovac istocno kosovo i da ne pripada srbiji.Kao gradjanin ne branim ni jedne ni druge, tj. ni ove koji su sad ni vas kao opoziciju, ali bi trebali realno da sagledate situaciju i zapitate se kuda sve ovo vodi.

  • ......

    20:30 // 27. 9. 2012.

    hahahahah samo tvoja izajava da videce se ovih dana ko je uzeo pare pokazuje sve o vama. uzeli ste pare pa sad podrzavate jonuza i kompaniju, s druge strane pokusavate da srusite i ovo sto je malo dobrog ostalo, ali ne mozete i ne znate kako da to uradite pa nudite hiljade evra misleci da ce se neko od ovih 9 odbornika pokolebati i uzeti lovu kao sto ste i vi. grdno se varate "radikali u novim odelima" taj film ovde necete gledati.

  • >>>>>>>

    18:02 // 27. 9. 2012.

    ko ovde laze??????? i koga laze????? nema mesta za price o bojkotu

    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/310461/Albanci-na-jugu-Srbije-ucestvuju-na-izborima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: