Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 6. 4. 2023.

| Politika

Debata niških političara o potencijalima Niša u “Media i reform centru”

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Media i reform centar Niš
U 18 sati; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

“Potencijali Niša i lokalni razvoj” - tema je debate koja će danas od 18 sati biti održana u Media i reform centru u Nišu, a na kojoj će učestvovati narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Đorđe Stanković i poslanica i predsednica niškog Odbora Stranke slobode i pravde Jelena Milošević.

Iz Media i reform centra ističu da su pozvali i predstavnike Srpske napredne stranke iz gradske vlasti, ali da potvrde još nema.

Povod za debatu je boravak delegacije srpskih političara u Istanbulu i upoznavanje sa funkcionisanjem lokalnih samouprava tog grada.

Teme debate biće primeri dobre prakse iz Istanbula koji mogu da se primene i u Nišu, problemi i potencijali grada, kao i moguća rešenja - navode organizatori.

Moderatorka debate biće novinarka Marija Marinković, a zainteresovani građani mogu je pratiti i preko stranice Media i reform centra na Fejsbuku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rajko

    19:08 // 6. 4. 2023.

    Iskljucivo SSP,PSG,DS i svi koji dele evropske vrednosti.Proceniti da se ne uvuce neko sto glumi opoziciju.Pozdrav Jeleni

  • dr Jakov Zlatar

    14:18 // 6. 4. 2023.

    Veliki znalci i stručnjaci.Sa takvim poslanicima, Vučić će vladati doživotno, a pridružiće mu se i Dveri, Novodemokrate, zavetnici i slični.jedina opcija za Srbiju je levo-zelena.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: