Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 20. 3. 2023.

| Politika

Debata uživo "Južnih vesti": Kakva je naša vojna spoljna politika?

Autor:Milan ZirojevićIzvor:Južne vesti

Vojni, politički, ekonomski i istorijski ugao saradnje sa NATO-om i sa Istokom tema je debate "60 minuta" uživo u sredu, 22. marta u 18 sati. Gosti će biti Zoran Živković, general Momir Stojanović i Darko Trifunović.

Vojni, politički, ekonomski i istorijski ugao saradnje sa NATO-om i sa Istokom tema je debate "60 minuta" uživo u sredu, 22. marta u 18 sati. Gosti će biti Zoran Živković, general Momir Stojanović i Darko Trifunović.

Srbija je zbog Kosova i Ukrajine ponovo u žarištu geopolitike. Dok država traga za spoljnom politikom, mi postavljamo pitanje - kakva je naša vojna spoljna politika i kako to utiče na živote građana Srbije.

Istoriju i geografiju ne možemo da promenimo, a možemo li budućnost i imamo li nacionalnu strategiju? Radimo li za svoje ili tuđe interese? Ekonomska, politička i istorijska perspektiva saradnje sa NATO-om i sa Istokom - teme su debate.

Debatovaće bivši premijer Srbije Zoran Živković, nekadašnji direktor Vojno-bezbednosne agencije general Momir Stojanović i profesor na Institutu za bezbednost Darko Trifunović.

Pitanja možete postavljati i putem društvenih mreža.

Sreda, 22. mart, 18 sati, uživo na Fejsbuk stranici Južnih vesti.

I ova debata je deo serijala o tome kako geopolitičke igre utiču na realan život građana juga Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dule Kadirov

    00:44 // 21. 3. 2023.

    Živković uz Radulovića jedini nešto vredi od ovih političara

  • Uros

    19:42 // 20. 3. 2023.

    Drzava verovatno zna da u slucaju mobilizacije sad se ne bi odazvalo 2%. Zato nesme da se laze narod.Narod prevaren nekoliko puta,sad je kraj.

    • Luka

      13:59 // 21. 3. 2023.

      Urose spsolutno ti je tacna konstatacija.Nek objasni prof Darko i general zasto se narod huska na rat kad se zna da se niko ne bi odazvao.

  • Bata Petrović, dipl.penz.maš

    18:58 // 20. 3. 2023.

    Jedini kompetentni gost na tribini sa naavljenom tematikom je po strucnosti, godinama,iskustvu, znanju i referencama g. Momir Stojanović

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.