Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 27. 9. 2020.

Demokrate biraju, javnost ne razume: Ko je u pravu?

Demokratska stranka Nejasna situacija; foto: JV / P. Blagojević

Unutarstranački izbori ili Vučićevo otimanje stranke - polemika koju sukobljene strane u Demokratskoj stranci vode u javnosti, a javnost šta se dešava sa nekada velikom strankom koja je prepoznata kao nosilac demokratskih promena početkom ovog veka, ko je kriv a ko u pravu, ne može da razume.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr JJ

    16:53 // 27. 9. 2020.

    Najbolje je da se Demojrataka stranka rasformira. To bi svi mi razumeli. Toliko su degradirali jedinu normalnu stranku u vreme Milosevica da to nije nirmalno. I ne cudi posto su perjanice bile: ceda jovanovic, zoran zivkovic, dragan sutanovac, balsa bozovic i ostali... zavrsili ste svoje. Jedina opcija koja pije vodu je formiranje potpuno nove stranke BEZ IJEDNOG STAROG POLITICARA!

  • Ахаха

    19:26 // 27. 9. 2020.

    Кога је брига шта квази опозиција ради?Сво чланство,цели одбори прешли у СНС,перјаница назадних предводника бивши жутаћи-Зирана,Бакарец,Јованов,Весић...

    • Dragan

      15:30 // 28. 9. 2020.

      Zorana bila u G17, Bakarec i Jovanov u DSS-u.

  • Filozof

    23:05 // 27. 9. 2020.

    Na svetu ne postoji niti jedna teorija zavere koji Srbi nisu u stanju da raskrinkaju do najsitnijih detalja. Kretanje u kruznom toku, uslovno skretanje i crne rupe, tri su za Srbe najvece misterije Univerzuma ...

  • Mara

    17:10 // 27. 9. 2020.

    Svi su isti

    • Nishlija

      10:31 // 28. 9. 2020.

      Nisu svi isti, prvorodjeni je najgori pa daleko iza njegu su ostali isti

  • Petar SNS

    17:13 // 27. 9. 2020.

    Demokratska ako može tako da se nazove je našoj stranci dala najgori kadar u istoriji toliko o tome kakvi su bili i nanose nam štetu i dalje... inače DS više ne postoji.. to je kraj... nije nam drago makar da imaju 5% pa da se nadmudrujuemo. Ovako mi 65% oni 0.1% i tako... hvala lepo, dovidjenja...

    • Eto

      18:49 // 27. 9. 2020.

      U pravu si Petre, 65% od 50,0001 % izašlih. Ucenjeni penzioneri, ucenjeni zaposleni, preletači, bakljaši, ujke, tetke, švalerke i švaleri.... jadno je to da bi se iko time ponosio.

    • Milan

      18:53 // 27. 9. 2020.

      65 od manje od 50 posto izaslih je realno 30ak posto. Od tih 65 sto ste dobili, 80 posto su pod prisilom morali da vam daju glas da bi sacuvali poso u drzavne firme ili da bi ih zaposlili. Moji roditelji su morali da glasaju za vas jer ste ucenili njihovu komsiku ako hoce poso uciteljice mora da dovede 15 sigurna glasaca. Da se pojavi jedan neukaljani politicar da vam stane na crtu, razbio bi vas.

    • Ouzo

      20:11 // 27. 9. 2020.

      Procice te i vi tako, ne brini, samo mnogo brze, a ne kao oni u mrcvarenju ! Nicija nije gorela do zore !

    • MilosNis

      04:26 // 28. 9. 2020.

      Dala?!?! Niko vama nista nije dao, kao SRS nista niste imali samo gomilu neobrazovanih marginalaca koji pevaju kako tata svira, a onda ste dobili skolovane miseve koji su napustili brod koji tone, vi ste ih pustili. A gle cuda i oni zapevase kako novi tata svira. Zakljucak, obrni okreni svima vama naprednjacima je mentalitet i rezon Seseljvsko radikalski!!!

    • Sergio

      07:41 // 28. 9. 2020.

      To sto kazes da je DS dala SNS-u najgori kadar govori o tvojoj stranci, da je prihvatila najgore sto je imala DS. Znaci da je SNS uzeo najgore, i sada sa tim najgorim vlada.
      Sta si hteo reci?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: