Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:19, 29. 1. 2016.

| Politika

Demokrate i reformisti u Nišu potpisali sporazum

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
reformisti
Potpisan sporazum u prostorijama DS; foto: DS

Zbog programske sličnosti i zajedničkog delovanja u budućnosti, niški odbor Demokratske stranke i Reformistička stranka potpisali su Sporazum o strateškom partnerstvu, uz podršku Zajedno za Srbiju.

Pojedinačna saradnja stranaka u Nišu se nastavlja, pa su posle brojnih međusobnih sporazuma različitih partija, svoju saradnju ozvaničili i DS i RS.

Sve opozicione stranke koje rade u okviru Udružene opozicije ulažu ozbiljne napore da naš Grad izvučemo iz krize. Mi ćemo imati koordinisani rad u pogledu zajedničkog nastupa sa našim strateškim partnerima – izjavio je Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora DS u Nišu.

Ove stranke poslednjih meseci figuriraju kao potencijalne članice Ujedinjene niške opozicije, ali osim dogovora o međusobnom nenapadanju nikakvih zvaničnih dogovora nije bilo.

Lider refirmista Milan Višnjić kaže da će sledeći izbori biti i “referendumsko pitanje” što potrebu za okupljanjem, ističe on, dodatno pojačava.

Mi smo krenuli putem saradnje, putem zajedničkog rada, a sve u cilju da napravimo grad boljim nego što on to trenutno jeste. Obzirom da je Demokratska stranka na neki način najbliža Reformističkoj stranci u načinu sagledavanja problema, i ideji kako te probleme prevazići, nije slučajno što smo se odlučili na potpisivanje ovakvog sporazuma sa Demokratskom strankom - rekao je Višnjić.

Niški DS već ima potpisane sporazume sa strankom Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića i sa sindikatom “Sloga”, a još sredinom prošle godine su pozvali sve opozicione stranke u Nišu da im se pridruže.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija

    18:35 // 31. 1. 2016.

    Idem da precrtam listić jer na taj način su svi oštećeni, za razliku od situacije da uopšte ne izađem. Beli listići do pobede!

  • Dexter

    14:42 // 31. 1. 2016.

    Stvarno bih voleo da mi neko iz DS-a objasni svrhu ovog "udruživanja". Desetak glasova članova uže i šire porodice Višnjić, naspram 10.000 onih koji neće da glasaju za klan Višnjić, kao što ne bi glasali ni za neke druge interesne klanove. Radi li neko u tom Gradskom odboru istraživanje javnog mnjenja, razmišlja li neko analitički, čita li neko novine?! Ili im prosto fali - prva harmonika.

  • LosMi

    10:57 // 31. 1. 2016.

    Stizu izbori a ja nemam izbora!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: