Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 12. 3. 2014.

| Politika

Demokrate položile vence na Đinđićev spomenik

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
POLAGANJE-VENCA.JPG
Spomenik Zoranu Đinđiću u Prokuplju je jedini spomenik ubijenom srpskom premijeru u Srbiji

Članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke položili su cveće ispred spomenika dr Zoranu Đinđiću kod prokupačke Sportske hale koja nosi njegovo ime.

Ispred spomenika v.d. predsednika prokupačkog DS-a Nenad Radmanović naglasio je da je dr Zoran Đinđić živ poručio bi demokratama da se ne dele, kleveću i međusobno podmeću. 2

- Nakon deset godina od njegoove smrti DS se sapliće, deli, kleveće, a aktuelna vlast vrši nesvakidađnju hajku i pritiske na članove DS-a. Ipak, naša stranka je uvek bila jedna i u najtežim trenucima smogla je snage da iznedri nove, mlade i pametne ljude. Danas bi bio ponosan na nas i ono što mi činimo- kazao je Radmanović.

On je dodao da bi dr Zoran Đinđić sigurno svima u Srbiji poručio da jedan čovek nije sistem i da sistem ne može biti jedan čovek, a da se ispravnost njegove politike dokazuje time što i danas njegovi neistomišljenici slede njegove ideje.

Spomenik dr Zoranu Đinđiću u Prokuplju je jedini spomenik ubijenom srpskom premijeru u Srbiji, a napravljen je 2007. godine.

______________________________________________________________

Prema saznanjima Južnih vesti i aktivisti Tadićeve NDS položili su vence kod spomenika, ali u nešto kasnije u odnosu na članove DS-a. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • PK

    19:55 // 13. 3. 2014.

    HAHA Ve ce prikazao i vec to rekao ovom sto je sad predsednik :-) a i potpresedniku :-) Nema vise slobodnih mesta Cekaj sledece izbore ...

  • xyz

    22:43 // 12. 3. 2014.

    Sanjao sam Djindjica i u snu mi je rekao, "Neso, ti si najbolji za predsednika, i tvoj surak je pravi covek za vodovod, a svalerka za eps".. :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: