Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 1. 8. 2019.

Demokrate protiv rekonstrukcije centra - građanima delili ploče

ds omladina Performans DS u centru; Foto: JV

Umesto 300 miliona dinara za rekonstrukciju centralnog niškog trga, niške demokrate traže da se taj novac iskoristi za gradnju škola, vrtića, azila za pse ili za besplatne udžbenike za đake. Omladinci DS su građanima u centru delili ploče po ugledu na one koje će biti postavljane na Trgu kralja Milana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Боба

    16:27 // 1. 8. 2019.

    Како да се напредњаци уграде, ако ништа не граде?

    • Sindja

      17:26 // 1. 8. 2019.

      Skola Banetova. Pocev od krecenja skola , asvaltiranja, balon sale sbud ga je bilo sa 10%. Samo su ovi sad gramziviji i bez 30% ne uvecavaju fakture .

  • Dragan Šabac

    17:58 // 1. 8. 2019.

    Šta je ometalo gospodu Jovanovića, Živkovića....da uradr azil za napuštene pse, rekonstruišu škole, izgrade vrtić.....Tada Vas nije bilo da demonstrirate na trgu, a sada Vam smeta kada se nešto sređuje.

  • Peki

    18:30 // 1. 8. 2019.

    Niski ds=sns!

    • brdo

      21:57 // 1. 8. 2019.

      Budici direktori u nekom od javnih preduzeca.kao da nikada nisu bilo na vlasti pa sada sole pamet narodu.a gde su vrtici,skole,azil za pse,to se treba ispitati.a cepaju ovi,ali su cepali i prethodni.ostavite mi jednu,eventualno dve ploce da popunim rupe po dvoristu.a knjige su svi obecavali da su besplatne,pa sam ja dao skoro 7000 hiljada za jedno dete.ali klet je to,a heroglif gazda.sramota.

  • Objektivan

    18:55 // 1. 8. 2019.

    Objektivno sadasnje stanje trga je neodrzivo i prestavlja ruglo za sam centar grada. Pesacki most sa trotoarima sluzi za podsmeh svakom ko dodje u Nis. Nis je jedini grad koji ima parking na centralnom trgu sto nije normalno.Sada se poplocavanje granitom koji je vecan radi nesto za narednih 300 godina.Sa ovakvim razmisljanjem nije ni cudo sto je DS osvojila samo 2% na izborima u Beogradu.

  • Ouzo

    19:15 // 1. 8. 2019.

    Deco,dzabe je ,dobili naredjenje "odozgo"! Da su prave nislije,da imaju duh gradjana,oduprli bi se ,ovako,moraju da slusaju i neku politicku mrvicu da sakupe !

  • Zdravko

    19:18 // 1. 8. 2019.

    Bravo! Uvek uz mlade!

  • ponosan nislija

    21:45 // 1. 8. 2019.

    Rasla su nasa deca i bez vrtica i izrasla u dobre ljude Nemojte da prosipate demagogiju da treba ulagati u vrtice Zivim u ovom gradu i volim da grad u kome zivim bude lep i srdjen i da nesto lepo ostavimo narednim generacijama. Granit je trajan materijal za razliku od behaton ploca ciji je vek 5-6 godina. Setace ovim trgom i nasi praunuci i bice ponosni na svoje pretke sto su im ovaj trg ostavili.

    • DEUTSCHLAND

      00:51 // 2. 8. 2019.

      Praunuci Nišlija šetaju i šetaće pored Rajne, nažalost!

  • Ivan Milovanović

    09:38 // 2. 8. 2019.

    Molim stranke koje su bile na vlasti u Nisu da ne prozivaju za izgradnju onoga sto ni oni sami nisu bili u stanju da izgrade. Pokazali ste se. Hvala

  • Boki

    12:10 // 2. 8. 2019.

    Potrošiti 300 miliona dinara za onoliki prostor gradskog trga je vređanje inteligencije svih Nišlija ... to je 2,5 miliona evra!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: