Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 23. 5. 2012.

| Politika

Dinić: Niški DS mora biti svoj

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dinic
Slaviša Dinić

Gostujuću u emisiji “15 minuta” potpredsednik Gradskog odbora DS, Slaviša Dinić naglasio da niški odbor u svemu mora biti svoj, a da sa Beogradom ima partnerske odnose.

Dinić je komentarišući izborne rezultate rekao da je odluka vrha stranke o promeni nosioca liste u Nišu možda imala uticaja na ishod izbora na lokalu.

- Bilo je mnogo nezadovoljnih ljudi zašto odluka nije ispoštovana do kraja. Ona jeste ispoštovana kada je u pitanju cela lista samo su zarotirana prva dva mesta. To je nešto što nije dobro i nešto što nije demokratski i za to neko mora da nosi odgovornost – naglasio je Dinić.

Komentarišući izborne rezultate Dinić je izrazio nezadovoljstvo postignutim uspesima, ali je naglasio da je koalicija koja je u Nišu vršila vlast prethodnih godina dobila poverenje građana.

- Koalicija koja je vršila vlast dobila je veće poverenje građana nego što je imala pre. Mislim da je to dobra poruka. Odnosi u koaliciji su bili zadovoljavajući, a odluke su bile zajedničke – kaže Dinić.

Potpredsednik Gradskog odbora je istakao da rezultati izbora neće poremetiti Demokratsku stranku.

- Sve što smo proživljavali prethodnih godina pokazalo je da je DS najrazumnija i najvitalnija stranka. Neće nas poremetiti lomovi ovog tipa. Jesmo izgubili predsedničke izbore, ali mislim da je Demokratska stranka dovoljno mudra da iz svega izađe jača i da vidi gde se grešilo, a grešilo se sigurno i za to treba snositi posledice – bio je jasan Slaviša Dinić.

Gostovanje Slaviše Dinića u emisiji “15 minuta” i njegova razmišljanja ko će narednih godina vršiti vlast u gradu i na Panteleju pogledajte ovde.

"15 minuta" Slaviša Dinić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Prelomi Pametno

    02:16 // 25. 5. 2012.

    Slavisa Dinic je jedan od retkih koji je svojim dosadašnjim radom pokazao da je moguće pokrenuti i ovako siromašnu opštinu i omogućiti ljudima pristojniji život. Ako bi svi mi koji se bavimo kritikama iz svojih udobnih stolica, uradili i deseti deo od onoga što taj čovek radi za sve nas, život bi nam bio mnogo, mnogo lepši.
    Stalozen,pametan, jasan, harizmatican covek... Samo napred Slavisa!!!

  • Bojan

    00:36 // 25. 5. 2012.

    Čovek! Ovakve ljude treba podržati, koji se zalažu za lokal a ne za direktive iz "Centrale"

  • T

    21:55 // 24. 5. 2012.

    Oni koji vas mrze,zapravo ne mrze vas,
    oni mrze sebe jer ste vi odraz onoga sto bi oni zeleli biti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: