Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 18. 9. 2012.

| Politika

Dinić: "Postupak protiv 3 direktora"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dinic.jpg
Slaviša Dinić, arhivska fotografija

Potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Slaviša Dinić potvrdio je da je pokrenut disciplinski postupak protiv direktora “Naisusa”, “Toplane” i “Parking servisa”.

U poslednje vreme direktori Javnih preduzeća koji dolaze iz redova Demokratske stranke često su dovođeni u vezu sa stranačkim zapošljavanjem i nepotizmom.

Predsednik niških demokrata Miloš Simonović pokrenuo je disciplinski postupak protiv određenih direktora, a to je potvrdio i Slaviša Dinić.

- Svako mora da nosi odgovornost za ono što radi pa i direktori koji su loše i nesavesno obavljali svoj posao. Ono što DS može da radi jeste politička odgovornost i za to su pokrenuti postupci. Pokrenut je disciplinski postupak protiva direktora “Naisusa”, “Toplane” i “Parking servisa” - rekao je Dinić.

Ono što može da bude krajnji rezultat tog postupka, kako je rekao Dinić, je isključenje iz stranke.

Iako se spekulisalo da poslednja sednica Gradskog odbora Demokratske stranke nije održana jer nije bilo kvoruma, iako su poslednjih dana stizale informacije da disciplinski postupak zapravo nije ni pokrenut, Dinić to demantuje.

- Polemika oko toga da li je bilo kvoruma na sednici Gradskog odbora ili ne to je stvarno druga priča koja se priča opet iz negativnog ugla. Jeste bilo sednice, jeste bilo kvoruma, jeste se raspravljalo o ovoj sednici, a ne o disciplinskoj odgovornosti. Gradski odbor ne vodi postupak, već to rade Opštinski odbori kojima je dat nalog – kaže Dinić.

Dinić je skrenuo pažnju i na “tendenciozan pristup” vladajuće strukture da se direktorima Javnih preduzeća o kojima se dosta govorilo prethodnih dana ne da da podnesu izveštaj o svom radu.

Razlog za to Dinić vidi u činjenici da ima i puno toga što je dobro, bilo je i grešaka, ali ističe da o svemu treba javno govoriti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milosavljevic radomir

    13:40 // 23. 9. 2012.

    Sad se setili gospoda demokrate,! pa gde ste bili predhodnih cetiri godina ? kada ste pravili pustos po Niskim preduzecima i ustanovama , zaposljavajuci elektricara na mesto vodica u muzeju, gde je predsednik opstine Pantalej zaposlio suprugu u galeriji, gde svi clanovi DS profesor muzike radi u Naissu gde kamermani i priuceni novinari , gde svi clanovi GO DS zadnjih dana rade u Naissu.Gospodo iz DS ostavili ste pustos u ovom gradu koji nece izici iz ove krize makar 100 godina !

  • masa

    10:51 // 19. 9. 2012.

    nemojte da zaboravite i na bozidara petrovica cl ds koji je ostavio gladan narod ei da bi putovao i provodio se po kafanama. cije subvencije stavlja u dzep a radnici nemaju ni za karticu.uposlio je i kurtu i murtu. sramota na cemu se zasniva ds ako su vam takvi direktori, kakvi ste vi onda?

  • marko

    09:52 // 19. 9. 2012.

    Ljudi koji su zaposlili Dinicu, Simonovicu i Bobanu Mihajlovicu striceve, komsije, ujake i surake naprosto su postali nepodobni zato sto previse znaju.

    Toboz stranacki su zaposljavali. Pa 70% onoga sto su zaposlili zaposlili su pod pritiskom doticne gospode!

    Bogu plakati su ovi lazni moralisti...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: