Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 20. 6. 2012.

| Politika

Dinić: Uvek zapnemo oko funkcija

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dinic2
Slaviša Dinić

Komentarišući pregovore o formiranju skupštinske većine u Nišu, Slaviša Dinić potpredsednik niškog odbora DS kaže da se uvek najteži dogovori vode oko funkcija.

Gostujući u emisiji “15 minuta” za odugovlačenje u formiranju vlasti Dinić je govorio je rekao da su "krivi svi".

- Podjednako optužujem sve stranke. Ono što je najteže najlakše dogovorimo. Uvek zapnemo oko funkcija. Ko će da bude gradonačelnik, a ko gradski većnik i slično – kaže Dinić.

Sednica Skupštine opštine Pantelej, čiji je on predsednik, je održana, ali pošto većine nije bilo samo su verifikovani mandati.

- Pokušali smo da poguramo to konstituisanje vlasti u Panteleju. Ono što nama nedostaje jeste hrabrost i odlučnost vršioca funkcija – zaključio je Dinić.

Dinić je izjavio i da se on lično zalaže za veću samostalnost niških opština.

- Voleo bih da niške opštine budu jedinstvene i da ne zavise od Beograda u svemu i svačemu – rekao je Slaviša Dinić.

Kako je Slaviša Dinić odgovorio na pitanje čitaoca Južnih vesti o svom obrazovanju i njegovo gostovanje u emisiji “15 minuta” pogledajte ovde.

"15 minuta" Slaviša Dinić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Stojanovic

    15:09 // 21. 6. 2012.

    Dovoljno je da doticni gospodin kaze sta je zapravo njegov rad u proteklih godina vladavine za licni dohodak od oko kako on kaze 70.000 dinara, a javno se zna da su mu i strine i tetke uposljene. Trebamo da se stidimo sto nam ovakvi vode opstine.

  • Sonic_Youth

    12:07 // 21. 6. 2012.

    Bobane, zato me i čude tvoji komentari, jer čoveka ne poznaješ, niti pratiš njegov rad, ali, eto, daješ sebi za pravo da ga blatiš. Ako to nisu frustracije, ja ne znam šta su.
    Da, najbolji su nam političari - poslanici, koji u životu nisu izašli za govornicu...

  • kiki

    23:45 // 20. 6. 2012.

    Koji demagozi ste svi vi ALI strasno i sramota! Sa jedene strane Mile i Bane ucenjuju sve i grabe samo funkcije a sa druge sad ti gospodine predsednice glumis iskrenost svi vi iz ekipice Simonovic Bane i Mile Ilic ste isti pricate pricice a vama su najbitnije funkcije i vlast zarad vlasti i benificija! Ako zelite da dokazete suprotno odustanite od funkcije pred.opstine Pokazite licnim primerom da funkcije nisu problem ili ZACUTITE SVI ,jer se narod sprema!

    • blabla

      08:45 // 21. 6. 2012.

      Izgleda da Vi iz SNS-a mozete na vlast samo ako svi drugi odustanu. Ha, ha.
      Ovi tvoji kiki, se ubise menjajuci stranke zadnjih 15 godina samo da bi dobili funkcije a ti bi da ovi sad odustanu? Pa oni se i bave politikom zarad funkcija.

    • samo budi realan brate- blablabla

      14:52 // 21. 6. 2012.

      Posteno brate nek se bave politikom zarad funkcija i benificija ali nemoj bre da trtljaju kao problem je oko raspodele funkcija uvek tu zapne! To je demagogija cista jel koliko zapinju jedni tolko i drugi zato i rekoh ISTI SU a za primer neka kaze eto ja necu necu bre imam svoj poso ili biznis i bicu odbornik da vam pokazem svima da sam sposoban i da mogu i bez plate predsedn.opstine od 1000 evrica! A nemoj ovamo su uspesni i sposobni a sve na nasim ledjima i na teret budzeta,pa tako zna i mali perica da bude uspesan! Jos da kazu da su nosili gajbice u mladosti i superiska ko mali marko cobijev! Ima zivota i posle mandata to treba da shvate a uzgred nisu moji ni SNS ni SPS ni URS nedaj boze ovi zadnji!!! Budimo realni pogledajmo se u ogledalo i recimo istinu makar sami sebi ovako vise ne ide,nema para, uskoro ce da se vidi to!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: