Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 27. 12. 2021.

Direktor leskovačke Toplane podneo ostavku posle najave o privatizaciji tog preduzeća

toplana leskovac Direktor radnicima najavio privatizaciju pa podneo ostavku, Ilustracija; foto: B. S.

Nakon što je nedavno najavljena privatizacija tri leskovačka javna preduzeća, v. d. direktor Toplane Novica Stojanović podneo je ostavku, ali ni on, niti predstavnici vlasti nisu objasnili šta je razlog za njegovu odluku. Mesto rukovodioca Toplane zauzeće Miloš Ilić, koji je zbog toga odustao od mesta u Gradskom veću i od pre nekoliko nedelja se učlanio u SNS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • VD doživotno

    11:00 // 27. 12. 2021.

    Pa što ako je podneo ostavku! To li je za nji' problem! Sad će si raspišu konkurs i proberu "najjačeg", to jes onog što je promenio najviše stranke!

  • Зоран Васиљевић

    11:35 // 27. 12. 2021.

    Лесковчани, награбусили сте. Када топлана дође у приватне руке, и то неког ко је близак напрдњачкој власти, цене грејања отићи ће у небо. Живи били па видели. Зато склањајте власт Српске Напрдњачке Септичке јаме и лесковачког Фараона који плива на површини исте. Док вас не огуле до голе коже.

    • Mile

      21:24 // 27. 12. 2021.

      Nisam ja baš siguran da će se ovde ići u privatizaciju. Ono što sam čuo ne odražava takav stav vlasti u Leskovcu, neznam zašto svi govore o privatizaciji. Mislim da je ovaj čovek podneo ostavku iz ličnih razloga, a zamena ide u tom smeru da dođe još bolji...mislim da nema razloga za bilo kakav strah, jedna normalna promena rukovodioca

  • Petar SNS

    13:01 // 27. 12. 2021.

    Zalažem se za privatizaciju ali fer . Bez otpuštanja bez iživljavanja novih poslodavaca . Kolektivni ugovor da se poštuje . Znate ta preduzeća su stara i ne mogu sama da se izbore sa tržištem . Podržavam zdravu privatizaciju . Ne onu koju su sproveli Djilas Tadić u Nišu Zoki Bunda Aca šapa i Boško advokat čuveni po tome što je pravosudje uništio .

    • ralexi

      18:23 // 27. 12. 2021.

      Znaci zalazes se za privatizaciju radikalskog tipa....

    • leskovac

      19:16 // 27. 12. 2021.

      Privatizacija a zdrava .Termin za neuke, neupućene , neobrazovane, tj.neke koji ništa ne razumeju a takvih je ohohooo.

    • David Štrbac

      15:52 // 28. 12. 2021.

      Ti Petre ili si mnogo glup ili naprednjak:Gde postoji fer privazizacija. Iii je burazerska ili pljačkaška. OD kako ste vi došli na vlast potpuno unakažena i sad je sazrela za kupovinu direktnom pogodbom a kupiće neki kriminalac iz SNS redova da se imovina ne rastura. Normalno daće mu se iz budžeta kolko treba da se sanira i počinje dranje leskovčana koji su priključeni na sistem.

  • VAR tehnolog

    20:30 // 27. 12. 2021.

    Kakva blamaza ! Prodati fabriku toplote, jer su od 2012 unistili kreditima, neznanjem, neradom... Da su citali sta se desavalo u tranzicijama u Temisvaru, Bugarskoj...,pa su posle otkupljivali ,po vecoj ceni, od tajkuna !

  • Pjerica

    10:48 // 29. 12. 2021.

    Uplasio se, kod privatnika mora da se radi..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: