Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:38, 30. 3. 2022.

Direktorka Predškolske ustanove u Lebanu prešla iz SPS-a u SNS, pa smenjena sa funkcije

vrtic Problemi u koalciji SPS-a i SNS-a; Ilustracija; foto: A. K.

Nakon 11 godina na mestu direktorke Predškolske ustanove ”Dečja radost” u Lebanu, Nevena Zdravković odlukom ministra Branka Ružića smenjena je sa te funkcije. Ona tvrdi da se radi o političkoj smeni, pošto je, kaže, odlučila da iz SPS-a pređe u SNS, te da su uticajni članovi lebanskog SPS-a tražili njenu smenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Владета Понош

    10:58 // 30. 3. 2022.

    Из једне губитничке у другу још већу прешла!
    Нема ту много ентелегенције.

  • Libero

    11:04 // 30. 3. 2022.

    Bas mi je zao

  • Dusko

    11:36 // 30. 3. 2022.

    Sestro jeste politička smena ali je bilo i političko postavljenje pre 11 god. Tad ti nije smetala politika.

  • Marija

    11:44 // 30. 3. 2022.

    Neverovatno je dokle smo mi kao drustvo dosli, kad jedan radnik u obrazovanju prica na ovaj nacin. Ne zna se sta je gore, sto priznaje da 11 god ustanovom rukovodi politicka stranka ili sto javno govori o tome da bez stranke ne mozes da budes direktor ni predskolske ustanove! Sramota za zenu, sramota za sve nas.

    • Dragan,Niš

      12:04 // 30. 3. 2022.

      @Marija. Kako to ni predškolske ustanove?!Pa vi onda poima nemate šta znači,u našem slučaju šta bi trebalo,rad sa decom na tom uzrastu gde se stiču određene navike i socijalizacija koja se kasnije odražava na rast i razvoj dece.Pravo pitanje, na ovom primeru, je koji su razlozi onda za opstanak u fotelji Svetlane Mitić u Nišu kada svi izveštaji govore da ona krši gotovo sve uslove pa i ministrove?

  • Dexter

    11:50 // 30. 3. 2022.

    Mafia wars.

  • Rogi Inglewood

    12:02 // 30. 3. 2022.

    Lopineeee!!!!

  • IQ

    12:43 // 30. 3. 2022.

    Gos.ministre pogledajte nisku Pcelicu,opsti javasluk i haos,bezakonje,nepotizam,lopovluk...rukovodjenje dato apstolutno nesposobnoj osobi bez trunke elementarnog znanja,morala...

  • Zoran

    12:56 // 30. 3. 2022.

    Klasična politička igra. A ta republička inspektorka se mnogo pravi pametna, radi sve sto joj se naredi. I sama je bila perjanica SPS, sada je u SNSu. Smenila je direktorku u Preševu politički, jadne one ljude po Surdulici, sad je Lebane na udaru. A što je smenu kadrove vladajuće stranke u Leskovcu ili Vranju? Naravno, da ne sme ni da uđe u škole. Toliko o stručnosti.

  • Zdravko

    15:23 // 30. 3. 2022.

    SPS se deklarativno izjasnjava da podrzava Vucica .Medjutim vecini receno da glasaju bilo kog.Od uvek bili neiskreni.Pokazace se SPS da su bojkotoval

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: