Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:47, 27. 4. 2023.

| Politika

Đilas i Grbović i "Pravac Evropa" - tribina u petak u Nišu

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
đilas, grbović
U sali Niškog simfonijskog orkestra u petak, 28. maja od 18 sati; foto: JV

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i predsednik Pokreta slobodnih građana i narodni poslanik Pavle Grbović predstaviće program “Pravac Evropa” na tribini u sali Niškog simfonijskog orkestra u petak, 28. aprila od 18 sati.

Program “Pravac Evropa” predstavljen je nedavno i nastao je, kako kaže predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, kao ideja zaustavljanja haosa, uvođenja reda i pravila.

Sve što treba da uradimo da bismo ispunili uslove za članstvo u Evropskoj uniji treba da uradimo zbog nas, a ne zbog Evropske unije. Pa nama je, a ne njima, važno da imamo veće plate i penzije, ali da cene u isto vreme ne porastu duplo više. Kad napravimo od Srbije uređenu zemlju onda ćemo ući i u Evropsku uniju. Za njih će to biti samo još jedna uređena zemlja više članica - rekao je Đilas na predstavljanju.

O vrednostima za koje se zalažu i šta će “Pravac Evropa” doneti građanima Srbije, govoriće i predsednik Pokreta slobodnih građana i narodni poslanik Pavle Grbović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dr Jakov Zlatar

    09:51 // 28. 4. 2023.

    Nije on Điki, taj nadimak je imao Samo Jedan.Zoranu pojedini,i ne mogu vodu da donesu. A prema prezimenu, više bi mu se sa njim slagalo "Đilke". Grbović je nešto što obećava promene.Provevropski orijenisan, posvećen suočavanju sa prošlošću, integracijama Srbije u civilizovani svet i sveopštoj reformi Srbije, ne samo vlasti i sistema.Puna podrška, mada i Đilas ima dobru ekipu

  • Milan

    22:07 // 27. 4. 2023.

    Djilas prestade da bude tajkun i lopov. Marinika se ucuta. Bojim se da mu je sedenje na kanabetu kod Vucica prijalo. Sad vec hoce i Litijum da kopa. Sve mi se cini da, nazalost, tu nisu cista posla. Mozda se i Evropi to svidja a mi cemo da budemo i dalje ovce za sisanje. Grbicu svaka cast al' slaba je vajda.

  • Nišlija

    16:19 // 27. 4. 2023.

    O botovi, uspavali ste se a? Ovoj dvojici možete da pljunete pod prozor. Djiki uspešan, dokazano sposoban, Pavle, nov, neokaljan, obrazovan, perspektivan... Oni dolaze a vaše je prošlo... Će vas odlaje Džeki, opaaaa

    • PromeniTI2024

      17:24 // 27. 4. 2023.

      Botovi vise ne spominju milijarde,dokazano da je bila samo sns propaganda...11 godina se bave propagandom dok urnisu drzavu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: