Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 14. 3. 2019.

| Politika

Đilas i Nikola Jovanović na protestima u Kuršumliji

Autor:Lj. M. Izvor:Južne vesti
protest kuršumlija boško obradović
Nastavljaju se protesti u Kuršumliji; Foto: Lj. M.

Večerašnje 12. proteste u Kuršumliji, koji se organizuju protiv Aleksandra Vučića i lokalne vlasti, obeležiće gostovanje lidera Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa i Nikole Jovanovića. Kako je najavljeno, protesti će početi u 19 sati u centru grada.

Kuršumlija je prva nakon Beograda, krajem decembra prošle godine započela proteste protiv aktuelne vlasti koju predvodi Srpska napredna stranka, a do sada je ovu opštinu već posetio veliki broj opozicionih lidera i poznatih ličnosti u Srbiji, među kojima i Boško Obradović, Čedomir Antić, Srđan Milivojević, Milojko Pantić.

Ovo je velika podrška za sve građane Kuršumlije, ali i čitave Toplice jer vidimo da nismo zaboravljeni i da je nekome stalo do ovog dela naše teritorije. Vlast, kako državna tako i lokalna, je odavno digla ruke od Kuršumlije, misle samo na sebe i svoje, bogate se na grbači naroda i prave "odstupnice" kupujući stanove i kuće po unutrašnjosti Srbije, ali i Evrope. Većina nas nema gde da ode odavde, ovo su naša ognjišta i tu želimo da ostanemo – rekao je jedan od organizatora Slavko Ilić.

On dodaje da očekuje masovnu podršku građana večeras, a najavljuje da će Kuršumličani istrajati u svojim zahtevima ma koliko puta trebalo da se okupljaju na ulici, jer je to jedino rešnje opstanka i očuvanja ovog dela teritorije, koji se duž 104 km graniči sa Administrativnim prelazom Kosova i Metohije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nena

    19:04 // 14. 3. 2019.

    Ma smesni su..ko ih ne zna...

  • Milos

    12:36 // 14. 3. 2019.

    Djilase, ko ti rekao da stanes u prve redove?
    Znas i sam da najgori djaci idu pozadi.

  • Nenad

    12:35 // 14. 3. 2019.

    Izasao mis iz rupe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: