Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:36, 23. 5. 2024.

| Politika

Đorđe Stanković dao izjavu u policiji, tužilac odlučuje o zaštiti

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Đorđe Stanković
Da li će dobiti policijsku zaštitu odlučiće Tužilac; foto: NPS

Nakon što je kandidat za gradonačelnika Đorđe Stanković rekao da je dobio pretnju da se on i njegova porodica isele iz Niša, kandidat koalicije “Biramo Niš” dao je izjavu Upravi kriminalističke policije. Tom prilikom je rekao da se ne plaši za svoju, već za bezbednost porodice i poručuo da će nakon izbora 2. juna Niš biti bezbedan, a ne “grad dahija”.

Đorđe Stanković kaže da je dao izjavu u niškoj Upravi kriminalističke policije, te da je preneo sve informacije koje poseduje i o jučerašnjoj, ali i višegodišnjim pretnjama koje dobija.

Ne plašim se za sebe, ali mi je žao što se ljudi oko mene ne osećaju bezbedno. Svakako je svima jasno šta je bio cilj i na koji sve način se pokušava vršenje pritiska na mene i meni bliske ljude.. - rekao je Stanković.

Ističe da mu je rečeno da kao osoba sa političkim imunitetom ima prava na policijsku zaštitu, ali da će odluku o tome doneti Tužilac.

Takođe, naveo je da ukoliko pobede na izborima da Niš posle 2. juna neće biti “grad dahija SNS-a”, već bezbedan i porodičan grad.

Podsetimo, Stanković je juče dobio pretnje da se sa porodicom iseli iz Niša i tom prilikom poručio onima koji su mu pretili da ne ide nikuda, da njegova porodica ostaje sa njim i da ako žele da pobede politikom izađu na duel i iznesu argumente.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marijan Stamenković

    09:49 // 24. 5. 2024.

    Mislim da su se malo uzdrmali u gradskoj SNS centrali zato što znaju da imaju najmanju popularnost u Nišu i da će verovatno ovog puta da izgube.Zato i daju ovakve komentare iz njihovog internet tima. Velika podrška za sve ljude koji žele da vide leđa SNS sekti! Samo hrabro nema povlačenja

  • Miki

    08:55 // 24. 5. 2024.

    Podrška za Stankovića.
    Do pobede!

  • Путник

    08:15 // 24. 5. 2024.

    Поднеће пријаву кад се полиција врати дужностима после обезбеђивања СНС каравана поводом резолуције. Безбедност је нула у граду. Пси луталице на сваком кораку, поред сваке школе и у сваком парку су довољна претња. Много је ствари које одмах морамо дс променимо. На првом месту да вратимо нормалност у друштво. И неселективни примену закона. Толико је проблема не зна се шта ћемо прво.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Više zaradi suncobran u Crnoj Gori nego radnik u Srbiji, sramota!

Sramota Čitalac

Tekst: Leskovačka opozicija: Zahtevi radnika opravdani, problem nije rukovodstvo, već država

Pronađite nas na: