Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 17. 5. 2012.

| Politika

Doderović: TV duel bez iznenađenja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Doderović
Milorad Doderović

Milorad Doderović poznati niški novinar posle TV duela blagu prednost dao predsedničkom kandidatu DS, a sam duel ocenio kao neiznenađujući.

Doderović je rekao da je mali procenat od onih 40 odsto birača koji nisu izašli na izbore, posle sinoćneg TV duela, možda rešio da tu odluku promeni u drugom krugu.

- Nije bilo iznenađenja. Duel je samo na trenutak zamirisao da može da bude prljav i nezgodan. Tadić je u startu amortizovao oštre startove Tomislava Nikolića – kaže Doderović.

Ono što su mnogi očekivali kao temu koju će nametnuti predsednički kandidat SNS je izborna krađa. Ipak, toga sinoć nije bilo, a Doderović smatra da su savetnici tu imali presudnu ulogu.

- Ja ne znam da li Tomislav Nikolić ima savetnika, ali ako ga ima očigledno ga je posavetovao da priču o izbornoj krađi ne potencira. Obzirom da ta priča nije do sada sudski potvrđena, a i malo je čudno da je rađena posle nekoliko neprospavanih noći posle izbora – rekao je Doderović.

Doderović smatra da je Tadić poentirao sa dobijanjem statusa kandidata, ali veruje da se ni „Toma Nikolić ne bi gadio Evropi i da bi možda bio servilniji od Tadića“. Nije hteo da daje izborne prognoze, ali na osnovu dosadašnje kampanje i rezultata smatra da je Tadić bliži pobedi.

- Ne znam šta će se desiti ako Toma Nikolić izgubi ove izbore. Ima dosta ozbiljnih nagoveštaja da stranka može da mu pukne, ako već ne pucketa. I ne bi me čudilo da ga vidim u njegovom rodnom selu među kazanima kako peče rakiju i ostavlja politiku, ako se sve to desi – zaključio je Doderović.

Kako je Milorad Doderović prokomentarisao stavove predsedničkih kandidata po pitanju Kosova i korupcije i njegov razgovor sa Zoranom Marjanovićem u emisiji „15 minuta“ pogledajte ovde.

Milorad Doderović "15 minuta"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gradjanin

    12:37 // 20. 5. 2012.

    Zasto mislite da nas gradjane zanima sta ovaj matori misli o izborima ili bilo cemu? On se ugnezdio u javnoj sluzbi, mirno ceka penziju a i do tada uziva kao i svi njemu slicni lezilebovici. Bolje da ste pitali ljude sa ulice sta misle o politici, kandidatima, duelu ili, uopste, o zivotu. To bi bilo daleko zanimljivije od mudrovanja uvelog novinara...

    • Milorad Doderović,sifra "ne lupetaj"

      08:20 // 21. 5. 2012.

      Građanine neobavešteni, govoriš neistinu jer taj "matori" i "uveli" novinar o kojem govoriš nije nigde zaposlen,niti mirno čeka penziju već je 2009.dobio otkaz kao šef dopisništva Glasa i Kurira iz Niša zato što se suprostavio medijskom tajkunu Radisavu Rodiću.Inače, još u vreme Miloševića više puta je osuđivan uslovnim zatvorskim kaznama zbog kritike sistema i moćnika, a 1989.godine je zbog njegovog intervjua sa Momom Kaporom u niškom omladinskom listu "Grafit", čiji je bio urednik,taj list bio zabranjen.To je bila jedina zabrana nekog lista u vreme Miloševića.Ne radi se dakle o nekakvom lezileboviću lezileboviću, kako ga ti nazva, građanine neobavešteni i pokorni.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: